TISKÁRNA SCHENK, s.r.o.

Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní tiskový servis poskytuje svým klientům TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. Hledáte spolehlivou a kvalitní tiskárnu v Ostravě? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Naše služby zahrnují ofsetový, digitální, velkoplošný tisk, potisk obálek, výrobu razítek, potisky reklamních předmětů a také textilu. Máme letité zkušenosti na trhu polygrafie.
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Služby - grafické práce - internetový marketing - velkoformátový tisk - webdesign - reklamní kampaně - fotografování Překlady Tlumočení Korektury

Poskytujeme komplexní tiskařské služby: -tiskárna. -ofsetový, digitální tisk. -velkoplošný tisk. -malonákladový tisk. -expresní tisk. -návrh, výroba POS. -stojany, displaye.

Služby: - grafické návrhy tiskovin - DTP studio - výstavní stánky

Full servisová reklamní agentura a vydavatelství s vlastními výrobními provozy. Mezi základní práce agentury patří vytváření a následná realizace reklamních kampaní, návrhy a výroba reklamních předmětů, poutačů, prospektů atd.

Provoz grafického studia a ateliéru ražby a výseků. Ofsetový tisk. Výroba novoročních přání.

Ofsetový tisk Grafické práce Sítotisk Tvorba - www stránky - webdesign Webhosting

Nabídka reklamního tisku. Reklama na auta, Bannery, Billboardy, laminace, cvočkování, jazyková korektura, grafika, tvorba kalendářů a letáků, reklamní textil.

Ofsetový tisk, zpracování atlasů, map.

Reklamní agentura. -poutače, světelná reklama. -potisk reklamních předmětů. -polygrafické práce.

Všechny služby pod jednou střechou: - polygrafické práce - reklamní předměty - obal, kartonáže, výseky - CD nosiče - odnosné tašky - venkovní reklama - textil - potisk reklamních předmětů - sklo, keramika

Tisk knih, velkoformátový tisk, tisk plakátů, hlavičkové papíry, merkantilie, billboardy a postery.

Provádíme veškeré grafické práce, digitální, ofsetový a velkoformátový tisk. Nabízíme tvorbu internetových stránek, výrobu a montáž všech typů reklam.

Grafický ateliér Vyrábíme grafické návrhy a tiskneme digitálně, ofsetově i velkoplošně. Připravíme POP UP stěny, ROLL UP systémy, stojany, vlajky. Reklamní předměty-diáře, kalendáře, trika.

Nabídka řezané grafiky, grafických prací, velkoformátového digitálního tisku, potisku a výroby plastových karet i světelných písmen.

Grafický design, malonákladový tisk.

Lisování a potisk - plastyvýroba, potisk - plastové podložky pod SPZ.

Potisk - pracovní oděvy a obuv - brýle.

Výroba a instalace reklam. Řezaná grafika, polepy výloh a boxů.

Billboardy Prodej - reklamní předměty Samolepící nápisy Světelná reklama Digitální tisk Ofsetový tisk Grafické práce Sítotisk - tamponový tisk

Výroba webových stránek, návrhy mobilních aplikací a tvorba log a firemních tiskovin.

Nabízíme poradenství v oblasti marketingu. provádíme na zakázku malby na zeď, grafiku, tvorbu webových stránek, tvorba bannerů, fotografie, tisk a návrhářství.

Digitální tisk černobílý i barevný - černobílý tisk do formátu A0+ Výroba - strojové a kroužkové vazby

Sítotisk, polygrafická výroba, tamponový a digitální tisk.

Přepis LP vinylů na CD, tisk fotografií, prodej RC modelů a příslušenství pro 3D tiskárny.