TISKÁRNA SCHENK, s.r.o.

Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní tiskový servis poskytuje svým klientům TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. Hledáte spolehlivou a kvalitní tiskárnu v Ostravě? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Naše služby zahrnují ofsetový, digitální, velkoplošný tisk, potisk obálek, výrobu razítek, potisky reklamních předmětů a také textilu. Máme letité zkušenosti na trhu polygrafie.
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Služby - digitální tisk - návrhy a tisk vizitek - skenování - DTP studio - kopírování, copy cetrum - výroba a prodej razítek

Litografické studio: - grafika, sazba - osvit filmů do formátu 635 x 740 mm - sken na bubnovém skeneru - osvit CTP desek - tisk

Služby: - grafické práce - DTP - výroba reklamy - tisk - laminace, ražba - webdesign

Prodej: - repro Tannoy a Kef, tiskáren Epson, fotoaparátů Nikon - výpočetní techniky - kalibrace barev monitorů, tiskáren, skenerů sondou - velkoformátový tisk fotogafií Fotografické služby: - kalibrace barev monitorů, tiskáren, skenerů sondou - velkoformátový tisk fotogafií - svatební fotograf

Reklamní design Tiskové produkce Grafický design - DTP Potisk reklamních předmětů

Služby - grafické práce - ilustrátorské a malířské práce

Služby: -public relations -marketingové poradenství -reklamní služby -webdesign -tisk

Nakladatelství TIGIS spol. s r.o. vydává časopisy pro lékařskou odbornou veřejnost a edukační časopisy pro veřejnost. Máme vlastní grafické studio s kompletním technickým vybavením pro scan, zlom a osvit. Od roku 2001 máme vlastní tiskárnu s kompletně vybavenou knihárnou a tiskneme nonstop..

Reklamní agentura. -reklamní předměty. -tiskové služby. - rekreační a sportovní středisko na Orlické přehradě

Služby - digitální tisk - reklamní grafické návrhy - polepy aut - branding - billboardy - světelná grafika - orientační systémy

Reklamní agentura - grafické práce, DTP studio - tištěná reklama - reklamní předměty - propagační informační systémy

Reklamní agentura specializovaná na farmaceutické firmy Zaměření: - Rx léky na předpis - OTC produkty volně prodejné léky - kosmetika - doplňky stravy Tisková produkce digitální, ofsetový i velkoplošný tisk.

Ofsetová tiskárna a DTP studio, CTP, digitální nátisk, knihárna.

Reklamní poradenství a agenturní činnost. Konzultace a cenové kalkulace zdarma. Realizace: - reklamní grafiky - tisku - inzerce - reklamních kampaní atd.

Tiskařské práce, tisk: -pozvánky. -blahopřání. -novoročenky. -vizitky. -výroba ručního papíru.

Grafické studio Poskytujeme: - kompletní polygrafickou výrobou - malonákladový a archový ofsetový tisk.

Služby: - laserové systémy - razítka na počkání - vizitky a jmenovky - popis kovu.

Reklamní agentura Signmaking - polepy aut - informacní systémy - autoplachty Světelná reklama Velkoplošný digitální tisk Grafické práce Tamponový tisk

Grafické studio Vytváříme grafický design, připravujeme sazbu a zlom, skenování, VLF a barevný malonákladový tisk. Tvoříme prezentace, elektronické vizitky a zvukové publikace.

Realizace tiskových materiálů od předtiskové přípravy po samotný tisk. DTP studio: -grafický návrh -sazba, zlom -litografie -osvit -digitální nátisk -analogový nátisk. Grafika počítačová. Grafický návrh, sazba, skenování, osvit, digitální nátisk IRIS REALIST, malonákladový digitální tisk.

Jediná tiskárna cenných papírů v EU se specializací na návrh, tisk a výrobu cenných papírů s autorským ocelotiskem.

Výroba reklamy, ofsetový tisk, grafické práce, webdesign.