TISKÁRNA SCHENK, s.r.o.

Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní tiskový servis poskytuje svým klientům TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. Hledáte spolehlivou a kvalitní tiskárnu v Ostravě? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Naše služby zahrnují ofsetový, digitální, velkoplošný tisk, potisk obálek, výrobu razítek, potisky reklamních předmětů a také textilu. Máme letité zkušenosti na trhu polygrafie.
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Grafické návrhy i litografické zpracování včetně plnobarevného a jednobarevného ofsetového tisku.

Grafické studio: - image a produktové reklamní kampaně - grafický design, předtisková příprava - zhotovení corporate identity - web stránky. Internetový prodej kancelářských a papírnických potřeb.

Tiskárna. Archový a rotační ofsetový tisk, digitální tisk a dokončující zpracování .

Rytectví, světelná reklama, polepy aut, firemní tabule, neony, transparenty, foliová grafika, velkoplošný tisk, orientační systémy, potisk autoplachet.

100 ks letáků za 140 Kč Tisk letáků, plakátů, vizitek, pozvánek. Nově také tisk PVC bannerů, rollupů a grafická přprava.

Od roku 1995 vyrábíme samolepící etikety (logoprinty) s povrchovou úpravou transparentní pryskyřicí. Etikety upravené touto technologií jsou barevně stálé i při vystavení slunečnímu záření a odolné proti klimatickým vlivům. Dají se aplikovat na všechny hladké povrchy, ve speciální úpravě i na povrchy se zrnitou strukturou, na rovné i zaoblené ...

Hledáte TISKÁRNU, která vytiskne vaši malonákladovou zakázku zároveň skvěle, rychle a za velmi dobrou cenu? Tiskněte tam kde Vás mají rádi ! Tiskněte u TYGRA. Spousta firem uvádí, že je nejlevnějsí a zahrne Vás nic neříkajícími ceníky. U nás Vám uděláme kalkulaci na míru a uvidíte, že jsme opravdu levní rychlí kvalitní. Ale POZOR, určitě nejdeme ...

Dodávka - OBCHODNÍ ADRESÁŘ FIREM ve třech jazykových verzích - katalogy agentura Tisk - propagační materiály Prodej - publikace a vyhlášky pro podnikatele - obchodní tiskopisy Vydavatelství - OBCHODNÍ ADRESÁŘ FIREM (ve třech jazykových verzích) - KONTAKT-BUSINESS DIRECTORY ...

Jame malé reklamní studio. Vyrábíme reklamní cedule, provádíme tisk samolepek a tisk plakátů. Zhotovujeme reklamní samolepicí nápisy. Jsme v regionu Praha 10. Veškerou výrobu děláme levně.

Velkoformátový tisk Reklamní potisk - papír - fólie - plátno - textilie - bezchemický papír - archivační papír Termo a kroužková vazba - laminace (za tepla i za studena) - kašírování

Data Design s.r.o. je reklamní společnost a grafické studio. Zaměřujeme se především na rychlost a kvalitu našich služeb. Máme dlouholetou praxi v oboru reklama a polygrafie.

Nakladatelská a vydavatelská činnost Pronájem nebytových prostor a pozemků Polygrafická činnost Nabídka prodeje kompletního originálního výrobního programu - KIPIK Prodej papírových trubic a tubusů z vinuté kartonáže

Kopírování -barevné -černobílé -velkoformátové. Digitální tisk -barevný -velkoformátový. Razítka. Vizitky. Gravírování. Kompletace: -vazba -laminace. Potisk triček. Puzzle.

KOPIE - POTISK - DTP Služby: - barevné kopírování - potisky na trička, čepice, puzzle a jiné materiály - barevný laserový tisk z PC, DTP služby - plotter - bílý toner - vazby.

Moderní polygrafická společnost je vybavena tak, aby uspokojila co nejširší okruh zákazníků co největší možnou nabídkou zpracování zakázek .

Poskytování služeb ofsetové archové tiskárny a knihařství.

agentážní činnost v oblasti kultury reklamní činnost.

Reklamní agentura public relations Logotypy Billboard Tisk - katalogy - letáky - brožury - obaly - nálepky, ... Grafické práce - DTP studio Výroba - www stránky - internetové aplikacewebdesign

Výroba vysoce kvalitních tiskovin: - vizitky - pohlednice - kapesní kalendáříky - desky s chlopněmi (i bez) - přání do nového roku (P.F.) - jídelní lístky (od 100 ks) - další tiskoviny tohoto typu - letáky - samolepky.

Komplexní služby v tiskové produkci

Reklamní a komunikační agentura Impax, spol. s r. o. vznikla v roce 2004 na základě předchozích dlouholetých zkušeností v reklamní oblasti. Již po krátké době jsme díky kvalitním grafickým návrhům a know-how zvítězili v několika podstatných výběrových řízeních. V současné době zajišťujeme vedle běžných reklamních fullservisových služeb také ...