Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Úklidová firma - čištění koberců, sedacích souprav, čalounění. Čištění interiéru automobilů. Mytí oken. Prostějov a okolí.

Ostraha majetku a osob -Poskytování technických služeb -Činnost odborného lesního hospodáře a vyhotovování lesních hospodářských plánů a osnov -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba plastových a pryžových výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, ...

Renovace, repase kamene Renovace přírodního kamene Renovace dlažeb z umělého kamene Renovace teracových a mramorových podlah Čištění ochrana a impregnace podlah Renovace betonu Broušení a leštění dlažeb Renovace kamenných schodů Krystalizace, leštění mramoru Renovace žulových podlah Renovace pískovce, travertinu aj Leštění betonových ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží

-Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poskytování technických služeb -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a ...

Truhlářství: - výroba dveří - eurookna - schodiště - nábytek - kuchyně na zakázku - vestavěné skříně. - pergoly, přístřešky, gar. stání. DEZI - provádění dezinfekce - dezinsekce a deratizace včetně plynování prostor a zásob.

Úklidová firma: -mytí oken a skleněných výloh -výškové čistící práce -praní a žehlení prádla. Prodej: -sanitární technika.

Prodej a realizace zateplení budov, opravy fasád, čištění řas, plísní a nečistot z fasád, odstranění graffiti, ochranné a antigraffiti nátěry. Mícháme probarvené omítky a barvy. Produkty pro čištění, sanace, fasádní nátěry KEIM, produkty KEIM, VISCO, BAUMIT, PROFI baustoffe, QUICK-MIX, TUBAG.

Pronájem, půjčovna, praní, prádelna: - čistící utěrky - čistící rohože - pracovní oděvy, rukavice Prodej: - pracovní rukavice - čisticí utěrky

Úklidové služby: - kompletní úklidové služby - pravidelný úklid ve firmách - průmyslové mytí podlah - úklid společných prostorů v obytných domech - průběžný i závěrečný úklid na stavbách - čištění koberců a čalounění - mytí obkladů a sanitárního vybavení - celkový úklid domácnosti - zimní údržba ploch - domovnická činnost.

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené

Úklidové služby - jednorázové i pravidelné úklidy - údržba zeleně.

Prodej, e-shop: - drogistické zboží - úklidové, čistící prostředky - dezinfekční přípravky - barvy, laky - malířské potřeby - autokosmetika - substráty - agrochemikálie - maziva, oleje.

E-shop - zahradní přípravky - prostředky na hubení škůdců, nežádoucího plevele. Služby - údržba zeleně, sečení, úprava ploch - deratizace, dezinsekce, dezinfekce - vyřezávání náletových dřevin, štěpkování - stříhání keřů a stromů - mulčování.

Úklidové práce: - komplexní úklid administrativních, provozních a skladových prostor - úklid po řemeslnících, mytí oken - úklid venkovní - průmyslové vysávání hal - mytí zasklených a jiných ploch ve výškách - zajištění obsluhy telefonních ústředen, služeb vrátných.

Bezpečnostní služby. Úklidový servis. Sídlo: Praha, Počernická 96.

Čištění interiérů aut - v oblasti Přerov a Bytřice pod Hostýnem Půjčovna - stroje na čištění koberců a čalounění - v oblasti Přerov a Bytřice pod Hostýnem Zajištění - pravidelné a občasné úklidy - úklidy po malířích - mytí oken - v oblasti Přerov a Bytřice pod Hostýnem Zajištění - čištění ...

Služby - dezinfekce - dezinsekce - deratizace

Hodinový manžel. Zámečnické práce. Údržbářské práce.

Zabýváme se: Úklidovými službami: - pravidelné úklidy kanceláří, provozoven, skladů, výrobních prostor, domácností - jednorázové úklidy domácností, kanceláří, provozoven, skladů, výrobních prostor. Odborným čištěním: - pevných povrchů - čalouněného a koženého nábytku - čištění koberců - čištění automobilů. Údžbovými pracemi: - ...

Činnost: - úklidové služby - čištění koberců

Tvoříme internetové stránky v kombinaci Vašich představ a také naší odbornosti.

Deratizace - ochranné, celoplošné, ohniskové. Likvidace vos, sršňů. Dezinfekce – likvidace mikroorganismů, plísní a bakterií. Ochrana proti holubům. HACCP.