Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Služby: -deratizace. -desinfekce. -desinsekce. -odchyt holubů. -sanace, ošetření dřeva.

Profesionální - deratizace, dezinsekce, dezinfekce.

Domácnost servis Úklidové služby: - úklidy rodinných domů a bytů - úklid menších kanceláří a privátních ordinací. Hodinový manžel.

Ostraha - strážní služba - přeprava cenných zásilek - pult centrální ochrany - alarmy. Úklidové služby: - kompletní úklid objektů. Střelnice - zbrojní průkazy - výcvik ve střelbě.

Kompletní úklidový servis: - úklid RD a bytů, kanceláří, firem, průmyslových hal, společných prostor - půjčovna úklidové techniky - prodej čistících prostředků - služby hodinového manžela - půjčovna úklidových strojů.

Bezpečnostní agentura: - ostraha osob i majetku - přepravy cenin i hotovostí - úklid.

Provádíme strojní čištění koberců a čalounění, pravdielný, nepravidelný či nárazový úklid rodinných domů, bytů a jejich společných prostor, úklid menších firem a kanceláří, úklid po malování a řemeslných pracech, mytí oken.

ADAM EVA módní doplňky Výroba klobouků na zakázku, opravy: -klobouky folklórní -divadelní a historické klobouky -talarové čepice. Úklidové služby: - pravidelné i jednorázové úklidy - čištění koberců - tel.:739/279707.

Úklidové práce: - nebytových prostor - kanceláře, sklady - domácností - mytí oken - čištění koberců a čalouněného nábytku. Půjčovna: - pronájem extrakčních čistících strojů na koberce. Prodej: - vybavení a potřebního materiálu pro siciální zařízení - úklidové vozíky, stroje.

Bezpečnostní agentura: -ostraha majetku a osob -provoz pultu centrální ochrany s vlastní výjezdovou skupinou -převozy finančních hotovostí. Úklidové práce administrativních budov Výuka a výcvik střelby Správa a údržba nemovitostí

Služby čištění: - textil, kožichy umělé, z pravé kožešiny jen předložky, čepice, límce - kůže, kožené věci, semiš. Prádelna: - ložní prádlo, veškeré prádlo. Mandlování, žehlení: - saka, kalhoty. Služby: - menší opravy šatů, oděvů.

Úklidová firma K.M.B. Úklidové práce: - mytí oken a prosklených ploch - vyklízení sklepních a půdních prostorů - čištění koberců a čalounění mokrou cestou - pravidelné i jednorázové úklidy domů, bytů, kanceláří - likvidace pozůstalostí.

Přípravné práce a terénní úpravy. Výkopové práce. Zemní práce. Technická rekultivace. Bourací a úklidové práce. Doprava: - nákladní a vnitrostátní.

Stavební práce: - opravy - rekonstrukce - stavby RD - bourací práce. Výkopové práce: - strojně i ručně. Úklidové práce: - v domácnosti - pro firmy.

Praní - mandlování - napínání záclon

Nátěry - okna - dveře - zárubně - ocelové konstrukce - člen Cechu malířů a lakýrníků ČR Malování - byty - kanceláře - venkovní fasády - člen Cechu malířů a lakýrníků ČR Tapetářské práce Úklidové práce Výškové práce

Úklid domácnosti od A do Z: - pravidelný i jednorázový úklid - mytí oken - úklid po stavebních úpravách a mlování - žehlení. Hlídání dětí v domácnosti zákazníka: - jednorázové - dlouhodobé - krátkodobé.

Provádění strojního čištění a úklidu budov včetně mytí oken.

Ruční a strojní čištění hrobů z teraca - odstranění mechu a nečistot přebroušením - čištění teracových soklů u rodinných domů Pokládka - teracové dlažby Broušení hrobů

Obchodní činnost. Úklidové služby: -v průmyslových objektech,správních budovách,školách -úklid venkovních prostor -čištění koberců a čalouněných souprav. Ochrana osob a majetku. Údržba zeleně.

Nátěry fasád a střech Mytí oken - čištění fasád - odstraňování ledu a sněho ze střech - odstraňování grafiti Výškové práce pomocí horolezecké techniky Opravy - střechy