FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Cestovní agentura se specializací na Baťův kanál: -plavba lodí, plovby na lodi, lodičky, výletní prám -výletní loď DANAJ -proplutí přes plavební komoru, řeka Morava -plavby individuální i s průvodcem -plavby pravidelné i na objednávku, firemní akce -různé kulinární plavby - například: pivní plavba se soudkem piva a čepováním přímo na palubě ...

Hotel Filipov. Rekreační a ubytovací středisko: -ubytování-celoroční provoz -celková kapacita pro 82 lůžek -11 elegantně vybavených dvou, tří a čtyřlůžkových pokojů, vlastní koupelna a WC -dva apartmány -10 pokojů turistické třídy -v objektu hotelu se nachází salonek s krbem -restaurace s letní zahrádkou -salonek 35-40 ...

Koupaliště: - plavecký bazén - neplavecký bazén se zábavními prvky - dětské brouzdaliště - tobogán - skluzavka. Otevřeno je přes červenec a srpen každý den, s výjimkou velmi špatného počasí.

Společnost VM Footwear s.r.o. se zabývá vývojem, dovozem a distribucí ochranné pracovní obuvi. Prodej pracovní bezpečnostní outdoorové a speciální obuvi a kvalitních kožených rukavic a také funkčních pracovních ponožek. Motorkářské oblečení a obuv. Dodáváme i další sortiment z oblasti ochranných pracovních pomůcek. Zajišťujeme kompletní ...

Prodej dámská, pánská a dětská kola Výroba kol na míru

Tělovýchovná jednota: - fotbalový oddíl

Fitness Shop FITNESS4U Hodonín. Eshop, internetový obchod, prodej. - sportovní výživa - zdravá výživa - finness oblečení. Osobní vyzvednutí zboží z eshopu.

Přeprava, nákup, prodej, půjčování, uschovávání zbraní a střeliva. Provozování střelnic a výuka a výcvik ve střelbě se zbraní.

Společnost Lesy Horňácko, s.r.o. poskytuje komplexní lesnické služby. Věnujeme se pěstební činnosti i samotné těžbě dříví. Provádíme také revitalizace a údržbu zeleně měst, obcí a v zámeckých parcích, dále údržbu elektrovodů spočívající v odstranění či okleštění stromoví v ochranném pásmu elektrického vedení. Zabýváme se také výrobou, prodejem a ...

Prodej, bazar, servis - lyže a snowboardy včetně příslušenství - jízdní kola, cyklo doplňky.

Sportovní hokejový klub SHK Drtiči Hodonín. Nábor mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu a vývoje se specializací na lední hokej. SHK Drtiči Hodonín.

Prodejna jízdních kol v Kyjově. Cykloservis. Půjčovna jízdní kola. Kolo a servis. Popř. půjčení kola. Parkovat můžete přímo před prodejnou.

Motokárová dráha. Půjčovna, půjčování motokáry, motokára.

Truhlářství, stolařství. Návrh, výroba, prodej a montáž dřevěný nábytek: -dětský a studentský, dětské a studentské pokoje -obývací stěna, stěny, obývák, ložnice -kuchyně, kuchyňská linka -školní nábytek, šatna, šatny -kancelářský nábytek -nábytek do ordinace -altány -zahradní pergoly, pergola -dětská prolézačka -provedení: masiv, lamino.

Zámečnictví, kovovýroba: - výroba vrat, branek, plotů, přístřešků. Hodinový manžel: - drobné opravy v domácnosti - zednické práce. Výroba vojenské techniky: - pěchodní zbraně, doplňky - vojenska vozidla.

Vývoj, výroba, e-shop: - nákladní jízdní kola SP Bike.

Prodej, servis, oprava: -jízdní kola -lyže - broušení, montáž vázání. Prodejna: -jízdní kola, lehokolo, retro kolo -elektrokola - KELLYS, ROCK MACHINE, MRX, LEADERFOX, GT, SCHWINN -sportovní oblečení -termoprádlo -cyklooblečení -doplňky, přilby

Internetový obchod, e-shop: - dámské oděvy - pánské oděvy - dětské oděvy - spodní prádlo - plavky - šperky.

Prodejna v Kyjově a eshop: -sportovního oblečení značky Meatfly, Funstorm, Nugget, Horsefeathers, Glo-story, DC, Quiksilver, Volcom -sportovní doplňky -batohy, vaky na záda -boty, žabky, tkaničky, pánské dámské značky DVS, ETNIES, LAKAI, QUIKSILVER, HORSEFEATHERS, ROXY -bundy -fitness oblečení -frisbee -hakysáky -hračky -pneženky -prací ...

Prodej, maloobchod: -hokejová výstroj -hokejky -brusle -chrániče -sportovní potřeby -e-shop.

Služby: -nutričního poradce, osobní trenér. Prodej doplňků výživy.

Jsme sportovní centrum v Hodoníně, které poskytuje následující služby: - Spinning - jedná se o aerobní cvičení na stacionárních kolech tzv. spinnerech se zátěží v rytmu hudby. Jednorázový vstup je 100 Kč. Je zde možnost zakoupení permanentky, která má zvýhodněné vstupné. - SM systém neboli Stabilizační a mobilizační systém je cvičení, které ...