FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Maloobchod, prodej: - sportovní potřeby - sportovní oděvy, obuv - zimní sporty - vodní sporty - fitness - kolečkové brusle, kola - bojové sporty

Výroba, stavba, prodej, pronájem: -horolezecké stěny (interier x exterier) -lezecké chyty -dopadiště pod lezecké stěny. Výroba různých typů lezeckých stěn a chytů.

Dětské hřiště, herna. Vstupné ZDARMA na venkovní hřiště. Nekuřácká kavárna, nabídka kávy, nealko, alko, zákusků … Velká nabídka chlazené nápoje, zmrzliny od firmy Nestle. Vnitřní i venkovní posezení, WIFI zdarma. Možnost zapůjčení petanque, badminton, stolní tenis.

Dřevovýroba (dřevěné, dřevěný, dřevěná), zahradního nábytku (nábytek), zařízení, vybavení pro školky a dětská (dětské) hřiště: -pyramida Brumda, Čmelda -dětský vlak -šestihran Natála -prolézačka Z, (prolézačky) -domeček s verandou -houpací most, sedací kůň -ohniště -šplhací věž Agnes -4 skluzavky k věži, (skluzavka) ...

Prodej: -rybářské potřeby -e-shop.

Služby: -solární louka -kadeřnictví -nehtová modeláž -solárium horizontální + prodej kvalitní solární kosmetika -pedikúra -masáže -vířivka -sauna -spinning -pilates.

Bowlingová herna: -3x dráha -občerstvení-bar -projektor -restaurant, restaurace -venkovní zahrádka -dětský koutek -denní menu -salonek, salónek.

Lyžařský Ski a cyklo obchod. Prodej: - trekové obuvy - letního i zimního sportovního olečení - sjezdové a běžecké lyžařské potřeby - snowboardy. -jízdní kola Servis: -broušení hran a skluznic - montáž vázání - vyplétání tennisových raket. -oprava a servis kol Půjčovna: - značkové sportovní vybavení (lyže, běžky, snowboard).

Zahradní architektura: -3D projekce -výsadba a údržba-okrasných, užitkových zahrad -letničky -trvalkové záhony -skalky -hroby -travní plochy -řez ovocné, okrasné stromy. Cykloprodejna: -jizdní kola -prodej -servis -cyklodoplňky.

Služby: -fitness centrum -aerobní aktivity -alpinning -fitbox.

Joliesse studio. Služby: -dámské fitness a wellness -power plate -slim belly -vacuShape -lymfodrenáže -cardiozona -kolagenárium -solagenárium -gravity -BOSU. Každý měsíc cenově zvýhodněné ceny.

CYKLO SPORT LUMA Prodej a servis: -jízdní kola -cyklistické potřeby -cykl. dresy, brašny, dětské sedačky, doplňky a další -značky - DEMA, SUPERIOR, STR, 4EVER.

Výprodej zboží: -domácí potřeby -elektropříslušenství -sportovní potřeby -vánoční zboží -umělé květiny -hračky -nářadí -textil.

Fitness gym - fitnescentrum s nejlepší tradicí v Hodníně. Nově otevřená a dynamicky se rozvíjející. Nachází se v budově Sokolu ve středu města. Poskytuje: -aerobic club -kardio zóna -největší fitness, gym -cvičební plocha 420 m2 -80 stanovišť, míst na cvičení -individuální cvičební program -profesionální instruktoři (instruktor, ...

Fitnesscentrum, služby: -profi, kondiční a rekondiční cvičení -kardio -osobní trenér -řešení problému celulitidy -sestavení jídelníčku.

Střelnice. - sportovní zařízení

Výroba, prodej: - posilovna pro kondiční a zdravotní - cvičení.(FITNESS WELLNESS).