FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Prodejna a eshop: -jízdních kol značky MAYO, LIBERTY, VIA, COMFY -dětská kola -elektrokol e-COMFY, e-VIA -elekrosady a komponenty -skládačky, Retro, City -výhradní zastoupení pro ČR.

Prodej, servis: -cyklo -značky MRX, CTM, SCUD, LEADER FOX -elektrokola KTM -jízdní kola -doplňky je kolu. Služby: -pečlivě provedený předprodejní servis - ušetříte 800, -Kč -zdarma garanční prohlídku - ušetříte 400, -Kč -posezónní servis kol se slevou 50% - ušetříte až 800, -Kč -slevy kol - ušetříte až 30% z ceny kola. -navíc: ...

Jsme maloobchodní prodejna v Hodoníně se servisní službou. Firma Cyklo Kropáč se zaměřuje na prodej, servis a opravy jízdních kol, elektrokol a koloběžek. Naleznete u nás horské kolo velikosti 29, 27, 5, 26, krosové kolo, trekkingové kolo, dětské kolo všech velikostí, koloběžky a odrážedlo. Prodáváme tyto značky kol Merida, Head, Maxbike, ...

Velkoobchod, maloobchod, eshop Prodejna: -motorkářského oblečení a doplňků -FLYRACING, THOR, zastoupení PARTS EUROPE -prodej náhradních dílů Polepy vozidel, tónování autoskel. Kamenná prodejna i Parts Europe MX trať Klobouky u Brna.

Opravy silničních vozidel -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Fotografické služby -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a ...

K 28.2.2018 ukončena činnost. Sportovně relaxační centrum. Squashové centrum: -2 klimatizované kurty. Spinning: -10 spinningových kol. Poradenství v oblasti sportovní výživy, formování postavy, zdravého životního stylu a sportovního tréninku. Prodej výživové, potravinové doplňky stravy. Dětský koutek. Firemní a soukromé ...

Prodejna i eshop, internetový prodej: -značkové oblečení, streetové -trička, čepice, kraťasy -zimní bundy, jarní bundy -mikiny, kalhoty, boty -peněženky. Sportovní a zábavné: -sportovní balanční pomůcka - balační desky. -Longboard -koloběžky -příslušenství kolečka, desky, řídítka, gripy, pegy, brzdy, vidlice griptape, helmy.

Dámské fitness. Kardio zóna, kruhová cvičení, stroj Rolletic a Vibroplate. Nabízíme výživové poradenství.

Fitness. Posilovací stroje. Posilovna, zpevnění, hubnutí, cardio, kardio. Provozní doba: Letní provoz: -duben – červen, září, říjen Po – Pá 7 – 21 h, So – Ne 8 – 21 h červenec, srpen Po – Pá 8 – 22 h, So – Ne 8 – 21 h -Zimní provoz: listopad – březen Po – Ne 8 – 20 h.

Výroba, prodej rekondiční posilovací stroje, přístroje pro fitness centra: -bench press -bicepsový přístroj -bradla -břicho spodní -činky, činka a adaptery -dvojitá kladka -hacken dřep kotoučový, cihličkový -hrazda s dopomocí -hrazdová kladka -hyperextenze -kotouče nakládací -lavice hlavou dolů polohovací -lavice na zvedání ...

Šicí dílna: -oděv pro zdravotně postižené. Ušijeme vše z úpletů (100% bavlna, BA/lycra, BA/PES, fleece apod.) Zpracováváme pouze kvalitní materiály české výroby. Crafter 1500 kg Citroen jumper 1500kg. Autodoprava.

Vše pro hubnutí a fitness. internetový obchod, e-shop: -přípravky na hubnutí -sportovní výživa -vitamíny a minerály -fitness centrum.

Naše firma se specializuje na dovoz a prodej střeliva, zbraní. Prodáváme tuzemské i zahraniční značky. Mimo jiné u nás můžete zakoupit i lovecké zbraně, doplňky a oblečení. Náš sortiment: -krátké zbraně -dlouhé zbraně -ostatní zbraně -střelivo -doplňky. Do krátkých zbraních řadíme revolvery a pistole. Mezi dlouhé zbraně patří ...

FIT-BODY high-tech trénink je způsob cvičení, který kombinuje výhody tradičního osobního tréninku s nejmodernější technikou cvičení, zlepšující fyzickou kondici jak u necvičících jedinců, tak i u sportovců a to s elektrickou stimulací svalů EMS. EMS je elektrická stimulace svalů pro trénink celého těla je naprostou revolucí v oblasti fitness. ...

Sportovní a tělovýchovné aktivity. Tělovýchovná jednota.

Tělovýchovná jednota

Prodej, servis: - motocykly - skútry a čtyřkolky KENTOYA, MOTORRO, LONCIN, KEEWAY - elektrokola.

Areál půjčovny lodí pod VÝKLOPNÍKEM. Půjčovna: - kajutové lodě - motorové čluny - rafty - kanoe Technická památka VÝKLOPNÍK Pořádání akcí pro školy (exkurze, školní výlety, prohlídky pamatníku, odborný výklad), firemní akce, kulturní akce.

Výroba a prodej širokého sortimentu (autodoplňky): -přesné autopotahy, autokoberce gumové i textilní -brašny povinné výbavy vozidel, autolana, autolékárničky -výstražné trojúhelníky, signální vesty, rukavice -hasící přístroje, pneuměřiče, kanystry, upínáky, zvedáky -poklice, plastové vany do kufru, dětské autosedačky -autoplachty, sněhové ...

Prodej, internetový obchod, e-shop. Krmiva pro psy, kočky a jiné domácí mazlíčky. Masové konzervy. Krmivo pro ptactvo a hospodářská zvířata.

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby -hračky -drogerie -papírnictví -školní potřeby.