FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Prodej: - potřeby pro horolezce - turistické potřeby - batohy - boty - čelovky - stany.

Sportovní činnost vodáctví, turistika - lyžařská školavýuka - lyžování - snowboarding - osoby s postižením nevidomé, hluchoněmé, vozíčkáři - skikára, kvadru plegiky pro postižené - monoski - kárski

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - rybářské potřeby - rybářské háčky - krmiva - vnadidla - krmítka - lehátka, sedačky - navijáky - nástrahy - pouzdra na pruty - splávky, chem.světla - síťovina - čihátka. Eshop pro konečné zákazníky - www.rybarskyobchod.com. Eshop pro obchodníky s rybářskými ...

Služby: - kurzy Jumpingu. Jednoduché poskoky na speciálně vyvinuté trampolínce. Propracovaný zábavný program, motivující hudba, balancování. Významně se zlepšuje koordinace pohybu a rovnováha.

Velosport Horák. Prodej, oprava, servis: - jízdní kola - náhradní díly, příslušenství ke kolům - cyklistické potřeby, oblečení, boty. Sídlo firmy: - Pivovarská 314/17, Krnov - Pod Bezručovým vrchem.

Prodejna sportovních potřeb. Lyžařský vlek Na Uhlířském vrchu v Bruntále: - denní i večerní lyžování - sjezdovka vhodná i pro začátečníky a děti - konání lyžařských závodů - parkoviště u vleku - tel.: 602514174.

Autodoprava, zasílatelství. Účetnictví. Cyklosport, servis.

Prodej, e-shop: - potřeby pro rybáře pruty, navijáky, signalizátory, stojany, krmiva, nástrahy, další doplňky pro rybolov.

Cykloservis. Prodej: - jízdní kola - cyklistické potřeby.

Prodej: - dámský, pánský textil (oblečení, bundy, zimní, jarní, trička, svetry, pyžama, župany, spodní prádlo, mikiny, další doplnkové zboží od snowboordů, boty na snowboordy a vázání) - zimní sportovní oblečení.

Internetový a kamenný obchod: - vybavením pro horolezectví, turistiku, outdoor a skialpinismus. Prodej: - batohy - boty, pohorky, turistické boty - spacáky, péřové spacáky - stany, turistické stany, expediční stany, rodinné stany - vařiče, čelovky, diodové čelovky - halogenové čelovky.

Golfový klub. Golfová škola. Sauna. Perličková koupel - masáže sportovní, reflexní terapie. Kontaktní adresa: - Kolofíkova 17, Krnov.

Pronájem, půjčovna: - čtyřkola. Škola: - windsurfing. Aquazorbing. SUP - Stand Up Paddle (surfing a jízda na kajaku).

Provozování fitness centra. Nabídka sportovních kurzů.

Fitness centrum. Prodej: - zdravá výživa - sportovní potřeby.

Prodej: - sportovní potřeby Servis: - montáž lyžařského vázání - opravy a úpravy lyží.

Tělovýchovná jednota: - fotbal - tenis - stolní tenis - turistika.

Prodej: - sportovní oblečení, obuv - hokejový výstroj, výzbroj. Provozovna: - Opavská 532, Horní Benešov.