FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
SKI areál: -celoroční provoz -4 lyžařské vleky -horské minikáry -horské koloběžky -půjčovna lyží a snowboardů -lyžařská škola -noční lyžování.

Export, import: - zadní volnoběžný náboj pro jízdní kola.

Vydávání zásilkového katalogu a internetového obchodu s oblečením a doplňky.

Vývoj, výroba: - horolezecké vybavení pro práce ve výškách - vybavení pro stěnové lezení, horolezectví, turistika.

Provoz lyžařského areálu a vleků Skiareál KRALIČÁK Náš ski areál Vám nabízí: -večerní lyžování, uměle zasněžované sjezdovky -kurzy lyžování -skibus zdarma -ubytování v horském areálu včetně půjčovny a servisu lyžařského vybavení. Mimo sezóní aktivity: -turistika, výlety, travní boardy, koloběžky.

Rychlé občerstvení BAŠTA Půjčovna - rybářské výbavy - rekreační rybolov Prodej - živé ryby (pstruh, kapr)

Prodej, půjčovna: - koloběžek značky Kostka - příslušenství ke koloběžkám. - nosiče, blatníky, batohy. Služby: - u příslušenství zakoupeného na prodejně montáž zdarma - seřízení a garanční kontrola koloběžky zdarma. Oprava, servis: - koloběžky.

Výroba, prodej: - sportovní papírové terče: - střelecké terče: - pistolové, vzduchovkové, figura pro IPSC - lovecké terče.

Železářství. Prodej: - železářské zboží - nářadí. Cyklo prodejna. Prodej: - jízdní kola - cyklistické potřeby - cyklodíly - cyklopříslušenství.

E-shop, prodej: - komponenty a sady pro přestavby jízdních kol na elektrický pohon - realizace přestaveb a servis elektrokol - baterie, nabíječky a příslušenství pro elektrická kola.

Výrobce závěsného posilovacího systému MTS a eshop se sportovním zbožím, doplňky výživy a šperky

Prodej, servis: -sekačky -zahradní traktory a ridery -kultivátory, vertikutátory -motorové kosy a vyžínače -řetězové pily -drtiče a kompostéry -plotové nůžky, sběrače listí -zahradní grily -krbová kamna -bazény -čerpadla -sněhové frézy -zahradní nábytek.

Prodej: -zahradní technika -bazény -skútry -čerpadla -elektrocentrály -zahradní grily -krbová kamna -sněhové frézy -hračky. Kompletní příslušenství a náhradní díly.

Maloobchod, prodej: - zahradní technika MOUNTFIELD - zahradní traktory, sekačky, řetězové pily, křovinořezy, kultivary, bazény s příslušenstvím - bazény, bazénová chemie - čerpadla, vodárny, postřikovače, drtiče, tlakové myčky, elektrocentrály, kompresory - jízdní kola, skútry PEUGEOT - krbová kamna - zahradní grily.

Taneční škola Eva a Libor Šrámkovi: - dětský klub sportovního tance - senior hobby klub - individuální lekce - předsvatební lekce - taneční lekce u Vás doma - taneční vystoupení a výuka na míru - choreografie - intenzivní opakovací kurzy - středně dobé kurzy zaměřené na konkrétní atraktivní tance - dlouhodobé kurzy pro ...

Sdružení - rekondiční a psychorehabilitační ježdění na koních -volné využití času dětí a mládeže -tábory, pobyty u koní, výcvikové soboty

Koloběžky pro dospělé, koloběžky českých značek Mibo, Kostka a Pechr. Zákázková výroba koloběžek. Půjčovna. Skládací kola TERN, doplňky BBB.

Tělocvičná jednota SOKOL Olomouc Oddíly: - TEAM-GYM - trampolína - cvičení rodičů a dětí - zápas řecko-římský a volný styl Nabízíme: - cvičební prostory k pronájmu. Ubytování: - pro studenty a studentky vysokých škol (centrum města, MHD, soukromí) Cvičení pro rodiče s dětmi Olga Skulová tel. 721950505 e-mail: ...

Mexican bowling EL PASO Bowlingové centrum: - dvě profesionální bowlingové dráhy.

Blue Star bowling Bowlingové centrum: - 4 profesionální bowlingové dráhy.

Provozování bowlingových center: - El Paso Zábřeh na Moravě - Blue Star Bowling Šumperk.

Prodej: - jízdní kola - cyklistické potřeby.

Klub japonského šermu Iaido & Kenjutsu v Olomouci: - tradiční japonské bojové umění - známé jako umění rychlého tasení meče a dosažení rychlého vítězství nad protivníkem - umění Takeda Ryu v sobě zahrnuje i výuku japonského šermu Ken jutsu.

Prodej, e-shop, servis: - jízdní kola - horské kola - celoodpružené kola - crossové kola - trekkingová kola - dětská kola a další.

Půjčovna, pronájem: - 8 a 9 místné minibusy - střešní boxy - rybářské čluny - lodě.