FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Nožířství, výroba nožů na zakázku. Puškařství. Prodej: - nové zbraně - puškohledy - střelivo. Chovatelství: - chov hladkosrstých foxteriérů.

Prodej: - elektrokola - elektroskútry pro seniory - dětské elektrovozítka Posilovna.

Návrh a výroba: - originální dětské koutky a hřiště.

Prodej: - rybářské potřeby. Komisní prodej, internetový obchod e-shop.

Tělocvičná jednota Sokol. Sportovní oddíly: -aikido -sportovní gymnastika -judo -karate -stolní tenis -volejbal muži -volejbal ženy -šerm -motokros Složky všestranosti: - cvičení starších žen - cvičení rodičů a dětí

Fitness centrum - otevřeno denně: - posilovací stroje - boxovací pytel - kardio zóna - crossfit - kruhový tréning - tabata - intervalový trénink pro spalování tuků. Služby osobního trenéra - individuální plán cvičení.

Prodej: - oblečení a doplňky pro sport, outdoor a volný čas (turistika, cykloturistika, atletika, běžky, plavání). Zastoupení: - ALPINA, ASICS, AXON, COLUMBIA, CRAFT, SWIX, FERRINO, SAUCONY, SENSOR, SPORTEN, ZAJO, TATONKA a další.

Areál Lanového centra PROUD je místo, kde naleznete zábavu, odpočinek, nové neotřelé zážitky a útěk od vašich každodenních strastí. Leden: Mimosezónní provoz - rádi vám program připravíme po předchozí objednávce. Únor: Mimosezónní provoz - rádi vám program připravíme po předchozí objednávce. Březen: Mimosezónní provoz - rádi vám program ...

Prodej: - reklamní bonbony, lízátka, komprimáty a boxy, želatina, čokoláda, žvýkačky, nápoje. Rekreační středisko u Bílého koně. spolek PONÍK zs, hrajeme si s dětmi

Startovní čísla. Vlajky a vlaječky. Sportovní oblečení. Speciální tisky. Flock. Termotransfer. Tisk štítků.

Sportovní potřeby a servis: - na tenis, squash, badminton. - e-shop.

Maloobchod, prodej, oprava, servis, - jízdní kola- prodej opravy - lyže - prodej, servis, půjčovna - půjčujeme lyže + boty na sezonu od 990 kč

Velkoobchod a maloobchod se sportovním vybavením, vybavení pro lední hokej, floorbal a inline. Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Opravy a servis sportovního vybavení, speciálně potřeb pro lední hokej a kolečkové brusle.

Aromatrapie - pro jednotlivce, pro skupiny, obchodní strategie. Masérské, rekondiční a regenerační služby. Psychologické poradenství, poradenství zdravého životního stylu. Ubytovací služby a relaxační pobyty (v podhradí Helfštýna - Týn na Bečovu).

CYKLO Oficiální distributor kol značky AUTHOR, SUPERIOR, DAMA SPORT, PELL´S, CTM, ELEKTROKOLA Prodej, servis, e-shop: - jízdní kola, elektrokola - přestavby na e kola - cyklo doplňky - cyklo oblečení - cyklo boty - kvalitní a kompletní servis kol - servis odpružených vidlic, tlumičů.

Dětská herna s kavárnou: - pořádání dětských oslav - prolézačky a atrakce pro děti do 12 let - hrací prostor pro batolata.

-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a ...

Prodej jízdních kol příslušenství a náhradních dílů. Vysoká kvalita, výhodné ceny. Kvalitní kola Trek, Author. Prodej, servis: - jízdní kola (krosová, silniční, horská, dětská) - náhradní díly, příslušenství - opravy kol.

Prodej a pronájem: - kulečníkové stoly - pool - karambol - potahy stolů - prodej příslušenství a spotřebního materiálu ke kulečníkům - opravy stolů a Timerů. výroba a prodej: - elektronkový zesilovač 100W RMS kopie Marshall - reprobedny 200W RMS.

Maloobchod: - jízdní kola - cyklistické doplňky - oblečení na snowboard - obuv - sportovní potřeby. Služby: - stavba jízních kol na zakázku - veškeré opravy kol - skiservis, broušení lyží a bruslí - elektrokola.

Outdoorové a sportovní oblečení českých značek. Internetový prodej oblečení Rejoice, Woox, Alpine Pro, Outdooria, Crackonosh, Prima, Relax a jiné.

PROFI STUDIO JABLONICKÝ s.r.o. v Olomouci je fitcentrum pod vedením známého dvojnásobného mistra světa v kulturistice první třídy, které Vám nabízí skvělé prostředí pro posílení Vašeho těla i zdraví, a také pro Vás rádi vypracujeme individuální tréninkový plán. Součástí posilovny je samozřejmě fitness bar. K prodeji jsou také roční permanentky, ...

Parašutistický výcvik a provozování parašutistického výcvikového střediska zahrnující: - individuální seskoky padákem - základní výcvik - pokračující sportovní výcvik - propagační seskoky na kulturní a společenské akce - organizování a realizace paraprovozů - organizování a realizace sportovních soutěží - organizování a realizace firemních ...