FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
CYKLO SERVIS PLZEŇ | PRODEJ KOL, SERVIS KOL, PORADENSTVÍ Provádíme komplexní i dílčí opravy jízdních kol a elektrokol, stavby kol na míru i přestavby na elektrokolo. Nabízíme jízdní kola, elektrokola, cyklokomponenty, sportovní výživu, příslušenství pro kola, sportovní oblečení, cyklistické a sportovní brýle, přilby na kolo a tretry na kolo.

Miniatur golf club Plzeň je zapsaný spolek, který se zabývá organizováním sportovních aktivit souvisejících s minigolfem. Klub je členem Českého minigolfového svazu a Plzeňské sportovní unie. Klub provozuje areál s 22 drahami minigolfu v Borském parku, kde nabízí možnost zapůjčení různých typů holí a míčků, občerstvení, grilování a pořádání ...

Společnost se již mnoho let věnuje výrobě a čištění péřových produktů. Také prodáváme prošívané deky, neprošité peřiny, spací pytle i polštáře. Šijeme ložní soupravy obvyklých i netradičních rozměrů z jakostních sypkovin. Na zakázku (do 14-ti dnů) šijeme záclony, povlečení, závěsy a další bytový textil z látek, které nám donesete. Touto ...

Velkoobchod, prodej, distribuce: -sportovní oblečení -oděvy pro snowboardinga skateboarding -bundy, mikiny, trička -zimní bundy a kalhoty -čepice, kšiltovky -batohy -sportovní tašky -obaly na snowboardy.

Rodinný penzion: -příjemné a klidné ubytování v luxusních pokojích i apartmánech -restaurace -venkovní terasa s grilem -sportovní a relaxační služby -wellness, fitness, tenis, indoor cycling, bech volejbal, ZUMBA, BOSU -možnost pořádání konference, pracovní setkání, svatební hostiny, rodinné oslavy a párty.

Bazén Slovany - Plavecký areál města Plzně provozuje Plavecký klub Slávia VŠ Plzeň z.s. Plavecký bazén Slovany nabízí kromě vnitřního a vnějšího 50m bazénu a dětského bazénu pro sportovní vyžití zejména plavců, aquabel, vodních pólistů, moderních pětibojařů a vodních záchranářů, i další vodní atrakce typu 86 metrového tobogánu, dětského herní ...

Eshop s vojenského materiálem - bundy, trička, kalhoty, polní obleky, spodní prádlo, svetry. Dámské, pánské i dětské oděvy vojenského stylu. Tašky, batohy, maskovací barvy, baterky, dalekohledy, brýle, polní láhve a další.

Úpravy automobilů pro zdravotně postižené: - tříkolky - vozítka.

Prodej, opravy, úpravy a repase: - zbraně všechny druhy - střelivo - držáky puškohledů - znehodnocování zbraní - komisní prodej zbraní - prostředky pro vedení aktivní sebeobrany - prodej svítilen MAG-LITE

Pořádání - cyklomaratony horských kol AIMTEC OPEN RACE, DB SCHENKER RACE

Bike shop na zn. Downhill, Freeride, Bmx, Enduro. Servis kol všech značek. Servis odpružených vidlic, tlumičů a teleskop sedlovek RockShox, Fox Racing Shox.

Škola bojových umění NARAMA Plzeň - karate - kixbox - naramátka - úpolová gymnastika.

Sportovní centrum v Plzni: - 3 squashové kurty - fitness s kardiozónou a službami trenéra - pravidelné hodiny aerobních a relaxačních cvičení ( Jóga, TRX, Kruhový trénink a další..) - hřiště na beachvolejbal. Po sportu jistě oceníte prostornou saunu, nebo jen posezení s přáteli v restauraci a na letní terase.

Provozování - bar až pro 20 osob, možnost hrát deskové hry Provozování - finská sauna pro 4 osoby

Lyžařská škola, specializované lyžařské kurzy pro dospělé, prodej a testování lyží LUSTi E-shop: - lyže LUSTi

Pořádání - letní fotbalové tábory do děti Sportovní akce na klíč Prodej - sportovní oblečení - sportovní vybavení

Tělocvičná jednota Sokol Plzeň - Skvrňany nabízí nejrůznější sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Vedeme oddíly volejbalu, nohejbalu a všestrannosti pro děti, mládež i dospělé. Nabízíme zdravotní, relaxační a kondiční cvičení, cvičení na gymballech a další. T.J. Sokol Plzeň - Skvrňany: - sportovní činnosti a akce ...

Služby: - fitness - posilovna - solárium - vibrační plošina

Prodej, e-shop - hokejové vybavení - brusle - hokejky - rukavice - chrániče. Broušení bruslí.