FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Prodej: - nové značkové i outlet oblečení.

Specializovaný obchod na horolezecké a outdoor vybavení. Lanový park

Činnost: - pivní bar - kulečníková herna

Činnost: - služby v oblasti formování postavy - přístrojové masáže

Sportovní centrum: -posilovna. -aerobic, spinning. -squash. -bowling. -sauna.

Prodej, eshop: -skate oblečení. -skate doplňky. -snowboardové oděvy.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Výroba a opravy zdrojů ionizujícího záření -Výroba školních ...

Specializovaná prodejna na motocykly a horská kola.

Sportovní areál. Fotbalové hřiště.

Kosmetické služby, pohybová metoda pilates, jóga, relaxace.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti kulturistiky a fitcentra

E - shop - litinová kamna - elektrické krby Internetový obchod - skládací kola a příslušenství - fitness pomůcky - zdravotnické potřeby hygienické vložky na matrace, inhalátory - elektrické krby - litinová kamna E-shop - skládací kola a příslušenství E-shop - fitness ...

secenhand -prodej vytříděného oblečení

Dovoz, import, velkoobchod, prodej luxusní textil z Anglie té nejvyšší kvality.

e-shop V naší nabídce najdete moderní oblečení zastoupené několika značkami. Například: KONOPA MATERNITY, MAMA.LICIOUS, ORKAN, WINDSTAR apod. Nabízíme jeansovou módu, halenky, trika, sukně, společenské kalhoty, společenské komplety, oděvy pro volný čas, spodní prádlo, legíny, punčocháče, noční košile, pyžama, župany atd.