FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Prodej sportovních oděvů a potřeb: - spací pytle - batohy - stany - treková obuv - horolezecké potřeby - termoprádlo - bundy. Půjčovna sportovního vybavení.

Prodej sportovního zboží.

Maloobchod: - sportovní potřeby pro tenis.

Prodej Alpine Pro: - sportovní oblečení a doplňky pro extrémní sport a volný čas.

Zimní stadion Spravujeme tyto sportoviště: - aquapark - letní koupaliště - krytý bazén - atletický stadion s in-line dráhou a hřišti s umělým povrchem.

Internetový prodej autorské módy a doplňků - trička s potiskem, šaty, halenky, tuniky, topy, tílka, kabelky - šperky - kosmetika Kurzy jógy pro začátečníky i pokročilé. - hatha jógu proti bolestem zad - pro zlepšení pružnosti a držení těla Sportovců 818 272 04 Kladno-Rozdělov (hala Bios, areál Zimního stadionu) a Karlovarská ...

Provoz střelnice: - cvičná střelba - příprava pro získání střeleckého průkazu - střelecké kurzy různého zaměření dle dohody.

Maloobchod: - papír - hračky - sport.

Golfové hřiště. Prodej: - golfové potřeby.

Sportovní a rekreační letecká činnost.

Naučná stezka. Vodní park: -3 části (parková, rybniční a zoopark) -zaměření na vodní rostliny, ryby, ptactvo -lehký terén, vše po rovině, trasu lze absolvovat i jako bezbariérovou -trasa je s průvodcem -možno zakoupit informační brožuru -délka 1 km** -čas pro prohlídku 1, 5 hod* -optimální doba návštěvy je vegetační ...