FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
E-shop - campingové, outdoorové vybavení - spací pytle, lehátka - batohy - pruty, navijáky - oblečení.

Maloobchod, internetový obchod, prodej, servis, půjčovna, půjčování: -lyže, lyží, běžky, snowboardy. Maloobchod, prodej: -lyžařské doplňky -kompletní lyžařské + snowboardové zboží -široká nabídka nového i použitého zboží. Nyní půjčujeme i skalpinistickou výbavu i běžky.

Výroba a prodej: - repliky chladných zbraní dýky, meče, sekery

E-shop, internetový obchod: - www.darky4u.cz - dětského, dámského a pánského oblečení - bytový textil - rybářské a myslivecké potřeby - hasičské zboží

Výroba, velkoobchod, výroba, prodej, opravy: -lezečky, horolezecká obuv -trekkingová, treková a sportovní obuv -opravy lezeček všech značek -sportovní sandály -magnesium -lana -karabiny -termoprádlo.

Specializovaná cyklo prodejna. Elektrokola Služby: - zakázkové skládání kol dle přání zákazníka. - profesionální servis všech druhů jízdních kol, vidlic, kotoučových brzd. Prodej: - jízdní kola KTM bike, Leader Fox, Crussis, Lectron. - elektrokola KTM bike.

Cyklobazar. Komisní prodej. Půjčovna -lelktrokola -koloběžky -jízdní kola. Prodej, bazar: - pánská, dámská jízdní kola - dětská kola - elektrokola - koloběžky. Skiservis - do 2-3 dnů. Služby: - seřízení vázání na počkání - lyžařský servis - pro sjezdové lyže, běžky - snowboardový servis

Zámečnictví. Výroba bezpilotních letadel Výroba koloběžek, drone, UAV. Grafické práce.

Maloobchod, prodej, servis záruční i pozáruční, oprava, opravy: -jízdní kola: -cyklo, horská, silniční, trekingová, bicykly -šlapadla, rotopedy, koloběžky -značky: -MERIDA, GT**, TREK, GARY FISCHER, SPECIALIZED, SUPERIOR, DEMA, AMULET, LEADER FOX*, ROCK MACHINE, RAVO, FORT, SHIMANO, SUNTOUR, UVEX, BELL, ROOX, ATEX, ...

Lezecké centrum: -lezecká stěna -výukové kurzy lezení, horolezecké kurzy -teambuildingové akce -narozeninové párty, oslavy pro děti -kafé bar -dětské lezecké kroužky 6-15 let - skupinový kroužek -zkušební hodina lezení pro max. 4 osoby -prodej lezeckého vybavení: -Singing rock, Petzl, Ocun, Grivel, Chillaz, E9, Wild country ...

Firma KoloDoktor je cykloprodejna a opravna kol, servis teleskopických sedlovek. Prodej, servis, oprava: - jízdní kola - silniční, trekkingová, horská, dětská. -elektrokola Prodej: - oblečení na cyklistiku - cyklodoplňky.

Cyklistická prodejna a servis jízdních kol Zlín - Jižní Svahy. Prodej všech druhů kol a elektrokol. Prodáváme kola značek Focus, Haibike, Dema, Amulet. Nabízíme cyklooblečení a veškeré cyklopříslušenstíví : -dresy -přilby -tretry -brýle -pláště -tachometry -batohy -láhve -autonosiče a mnoho dalšího.

Cykloservis. Specializovaný servis: - karbonová, duralová celoodpružená i pevná kola. Stavba jízdních kol na zakázku.

Internetový a kamenný obchod Cyklo Elem ve Zlíně Vám nabízí široký sortiment jízdních kol a cyklo příslušenství mnoha značek. V nabídce najdete 1. Jízdní kola - Scott, Rock Machine, - horská kola - crossová kola - silniční kola - dětská kola - elektrokola Scott, Rock Machine 2. Rámy, vidlice, komponenty (sedla, pedály, brzdy, duše, ...

Maloobchod, prodej i na splátky, opravy, servis: -jízdní kola AUTHOR, SPECIALIZED -sportovní potřeby pro cyklistiku.

Prodejna a cykloservis: - jízdní kola Pells - cyklistického oblečení Pells, Castelli - cyklodoplňků - servis kol - kola na míru.

Internetový obchod, eshop se sportovním oblečení. Česká značka oblečení - vyvinuto fitness trenérkou a závodnicí v bikiny fitness, vhodné pro profesionální i rekreační sport a fitness i nošení na doma.

3D vybavení dětských hřišť. Výroba a prodej herních prvků 3D PROGRAM, prodej herních sestav a prvků 3D PLAY. Projekce a výstavba dětských hřišť. Pokládka bezpečnostního pryžového povrchu EPDM-TOP.

Rodinná firma R styl se sídlem ve Valašském Meziříčí se zaměřuje na textilní výrobu, ve které klade důraz na kvalitu české ruční práce. Díky dlouholetým zkušenostem v oboru vám ušijeme vše od dětského, dámského i pánského textilu včetně kvalitních pracovních oděvů a atypických výrobků. Také vám zajistíme textilní pohotovost nebo-li opravu ...

AVEX SKI - PROFESIONÁLNÍ SERVIS LYŽÍ A SNOWBOARDŮ: -profesionální služby pro náročné lyžaře - jediný autorizovaný WINTERSTEIGER RACING SERVIS VE ZLÍNĚ - komplexní úhlování a tuning hrany, závodní struktury PŮJČOVNA LYŽÍ A SNOWBOARDŮ: -kompletní vybavení pro sjezdové lyžování a snowboard -kompletní servis po každém zapůjčení ...

Sportcentrum MORAVA: - trampolínové centrum pro děti i dospělé - dětské centrum se skluzavkami, průlezkami pro děti do 12 let. Restaurace a bowling - tel.:572540413.

Sportovní fotbalový klub Mrlínek se nachází v obci Mrlínek v okrese Kroměříž v v Podhostýnském mikroregionu ve Zlínském kraji a zaměřuje se na fotbal a tenis. V letních měsících pořádá TJ Mrlínek fotbalový turnaj. Akce Tělovýchovné jednoty: - fotbalový turnaj a další. TJ Mrlínek najdete na adrese Mrlínek č.p. 54.

Velkoobchod s cyklomateriálem: -ráfky, výplety, kola, koloběžky, výroba -specialista na zapletená kola.

Společnost Cyklo-Machač na své prodejně nabízí široký sortiment kol a cyklistických doplňků. Najdete zde kola značek SUPERIOR, MAXBIKE, DEMA, CTM, SUNDANCE, Kross. Prodáváme tedy kola vyrobená u nás nebo na Slovensku a nově i kola z Polska. Výhodou těchto kol je kvalitní montáž a v případě reklamací rychlé vyřízení. Kola je možné také objednat na ...