FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Wellness penzion. Ubytování: - apartmány pro 4 – 6 osob se samostatným sociálním zařízením - luxusní apartmány pro 2-4 osoby. Wellness: - hydromasážní whirpool - finská sauna nebo bylinková sauna - infrasauna - zážitková sprcha - Kneippův chodník. Bowling Pronájem: - hřiště na volejbal, nohejbal a malou kopanou - ...

Nabízíme Vám služby našeho moderního sportovního areálu, který zájemcům všech věkových kategorií nabízí široké možnosti sportovního i odpočinkového vyžití. Náš sportovní areál Rybníček najdete v okrese Uherské Hradiště ve Starém Městě. K dispozici je vytápěná hala, venkovní kurty na tenis a badminton, in-line brusle, florbal, stolní tenis, ale ...

Gymnastika: - přípravka - cvičení pro dospělé. Parkour Osobní trénink.

Eshop, internetový obchod, prodej: - elektrokola - elektroskútry - elektrické, klasické koloběžky - elektrické tříkolky - náhradní díly - oblečení, doplňky. Půjčovna, pronájem elektrokol. Tuning, přestavba elektrokol. Servis, opravy.

Internetový obchod, eshop, prodej: - hračky, hry, stavebnice - kreatovní tvoření, puzzle - školní potřeby - dárky - šperky - sportovní potřeby - bytový textil - dům a bydlení - káva .

Šití, prodej, internetový obchod: - originální dětské stany, teepe do interiéru i exteriéru - dětské spacáčky - doplňky do pokojíčku. Sídlo firmy: - Vodní 82/27, 767 01 Kroměříž.

Půjčovna rotopedů a fitness vybavení. Pronájem, zapůjčení: - rotoped magnetický, elektronický - cyklotrenažery - běžecký pás elektronický, magnetický - fitness eliptický trenažery - veslovací trenažer - paddleboard - balanční podložka Bosu.

Dětské sportovní centrum pro děti od 3-9 let . Výuka probíhá v tělocvičně 9.ZŠ - Štefánikova 8/2514, Zlín 1.

Internetový obchod, eshop, prodej: Výrobce zakázkového funkčního sportovního oblečení a doplňků. Potisk textilních látek, trik dresů a oblečení, reklamní činnost.

Skibufet KURNÍK Horský hotel Restaurace Lyžařský areál

Zakázková výroba funkčního sportovního oblečení, internetový obchod, e-shop, prodej: -sportovní oblečení, oblečení pro volný čas (Polartec, ThermoCool, CoolMax) -dresy, bundy, mikiny, kalhoty, běžecké kombinézy pro biathlon -čepice, šátky, multifunkční šátky, čelenky, -sportovní potřeby -nerez kempingové nádobí.

Armyshop a Military shop. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - vše pro příznivce military, air-softu, paintballu, free stylu, rybaření, scouting, trapery, lesáky, turisty.

Zámečnictví. Výroba: - rybářských potřeb. Modelářství: - výroba zavážecích loděk. Soukromý rybářský revír JAKOZ. Sportovní rybolov. Chov a prodej ryb. Služby v myslivosti.

Výživové poradenství dle výsledků InBody Cvičení: - pilates - body in balance - cvičení po porodu - rehabilitační balanční cvičení s overballem, s gymnastickým míčem, rollerem, Bosu - individuální plán.

Půjčovna. Pronájem, zapůjčení: - přívěsný vozík Agados - dětský vozík za kolo Thule Chariot CTS CX1 - dětská cyklosedačka Thule RideAlon - autoboxy - střešní nosiče - na kola, lyže.

Lovecké zbraně a potřeby: -dlouhé, krátké, sběratelské, volně prodejné nad 18let, čištění -střelivo-kulové, brokové, akustické, cvičné vybíjecí, ostatní -optika-dalekohledy, puškohledy, kolimátory, noční vidění, záznamová zařízení, montáže a příslušenství, světlovodné mušky -trezory na zbraně -nože-armádní, filetovací, lovecký -luky, kuše, ...

Oddíl sjezdového lyžování. Pořádání: - závody ve sjezdovém lyžování.