FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Výzkum, vývoj, výroba, prodej: - zbraně - pistole, malorážky, kulovnice - vzduchové zbraně, vzduchovky - vojenské zbraně. Internetový obchod, e-shop: - náhradní díly pro pistole, dlouhé zbraně - zásobníky, mířidla, spouště, pažby - potřeby pro čištění zbraní - e-mail: eshop@czub.cz - tel.: 572 655 113 Parkoviště pro ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -asfaltové terče pro sportovní střelbu -vrhačky. Distribuce a prodej: -výherní automaty z Německa.

Sokolovna. Tenisový klub. Pronájem: - antukové tenisové kurty - kurt na minitenis. Prodej, půjčovna, půjčování: -tenisové vybavení. Tenisová škola. Služby: -výuka tenisu Dětský koutek s pískovištěm.

Společnost ANISPORT s.r.o. je maloobchodní prodejna a eshop se sportovním oblečením a funkčním prádlem. V sortimentu najdete dámské, pánské i dětské sportovní oblečení a prádlo. CRAFT, VAVRYS Maloobchod, prodej, e-shop: -sportovní oblečení -spodní prádlo: -dámské, pánské a dětské -zimní a letní funkční prádlo: -dámské, pánské a ...

Maloobchod, prodej: -jízdní kola: -náhradní díly. Oprava, servis: -záruční i pozáruční: -jízdní kola. Služby: -seřízení kol zakoupených v prodejně zdarma po celou dobu jejich provozu.

Velkoobchod, prodej: -zbraně -střelivo -myslivecké potřeby -sportovní potřeby. Montáž: -puškohledy.

Výroba, prodej: - dřevěných herních prvků, sestav na hřiště - městského mobiliáře - zahradního nábytku. Návrh a realizace: -aranžování inteiérů.

Zakázková výroba: - dětská hřiště, houpačky - stoly a lavice - psí kotce a boudy - zahradní nábytek. Zaměřujeme se na výrobky z kulatiny a používáme kvalitni spojeni závitovými tyčemi.

Půjčovna a prodej koloběžek na Baťovém kanále. Celoroční půjčení koloběžek dle dohody po telefonu. Cvičení fitkoloběžky - každé úterý.

Rekreační areál Pod Šaumburkem se nachází v krásném přírodě Hostýnských vrchů a je vhodný jak pro rodinnou dovolenou s dětmi tak i školní výlety, firemní akce či sportovní pobyty. Disponujeme ubytovací kapacitu pro 70 osob s možností dalších přistýlek v chatě takzvaného švýcarského typu. Vybrat si můžete dvoulůžkový, třílůžkový nebo čtyřlůžkový ...

Internetový obchod, maloobchod, prodej: -televizory, autoelektronika, cyklistické doplňky, čistící prostředky, dálková ovládání, foto, navigace, kancelářské potřeby, počítače. Oprava a servis: - elektrospotřebiče.

Prodejna rybářských potřeb. Maloobchod, prodej: - rybářské pruty, navijáky - nástrahy, návnady - vlasce, šňůry - oblečení pro rybáře - vše pro kempování.

Cykloservis. Opravy jízdních kol. Prodej jízdních kol značky KTM, MRX.

Pořadatel cyklistických závodů - Bikerally. Je to specifické odvětví sjezdu horských kol. Trať závodů vede lesem, po louce, někdy po asfaltu.

Síť internetových obchodů. Eshop, prodej: - sportovní potřeby - vybavení pro tenis, squash, badminton, volejbal, cyklistiku, lyžování - sportovní oblečení, obuv. Sortiment zn. Wilson, Head, Babolat, Merrell, Teva, Mizuno, New Balance, Uvex, Salomon, Oakley, Dolomite, Herman, Stiga, Saucony, Suuno, Atomic, Leki. Služby: - vyplétání ...

E-strike aréna. Prostředí simuluje velké skladiště plné záludných překážek. Adrenalinová hra podobná laser game, paintballu.

Internetový obchod, eshop, prodej: - vybavení do kuchyně - úklid domácnosti - malé spotřebiče - bytové doplňky - bytový textil - vybavení koupelny - vše pro kutily - zahrada - elektrospotřebiče - počítače - audio technika - bezpečnostní systémy - chytré hodinky - měřiče teploty a vlhkosti - GPS, kamery - ...

Servis lyží na moderních strojích značky Wintersteiger. Sužby: - oprava, voskování skluznice - broušení hran - seřízení vázání - bootfitting.

Internetový obchod, e-schop babolatstore.cz: - Babolat vybavení na tenis, badminton - Tretorn potřeby pro tenis, gumová obuv - Stiga - potřeby pro stolní tenis.

Návrhy, realizace: - interiérová dětská hřiště - interaktivní zábavní systém - dětské koutky - virtuální realita.

Internetový obchod, prodej, eshop, : - batohy, tašky, sáčky - deky, spací pytle - dětské oblečení - hračky a doplňky - osušky, ručníky, ponča, župany - polštářky - povlečení do postýlky - povlečení běžné pro teenagery, licenční - doplňky do auta - potah bezpečnostního pásu, sluneční clona, ochrana sedadla - potřeby na ...