FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Výroba, prodej, e-shop - taneční kostýmy na zakázku - taneční oblečení.

Golfový klub - driving - 9-ti jamkové hřiště - cvičný green - lekce golfu - kurzy - výměna gripů a shaftů

Sportovní zboží a potřeby: -balóny (míče) -sportovní doplňky -tašky, batohy. Vše pro sport - fotbal, házenou, volejbal a basketbal. Autorizovaný prodejce GALA, SELECT, ASICS, ADIDAS, MASS, SALLER, UHLSPORT.

Sport Art Centrum je sportovně rekreační resort nacházející se v prostředí Moravskoslezských Beskyd konkrétně v obci Prostřední Bečva. Poskytuje komfortní ubytování v patnácti moderně zařízených dvojlůžkových a trojlůžkových pokojích s možností přistýlky. Dále můžete navštívit naši stylovou restauraci nebo si příjemně odpočinout ve wellness ...

E-shop: - vše na vodu a hory - pánské a dámské oblečení - obuv - spacáky, batohy, stany - turistické, horolezecké a vodácké vybavení

Služby: - provoz lyžařského arálu a vleku

Prodej, e-shop: - outdoorové vybavení - stany, spacáky, batohy - vybavení na sníh - horolezecké vybavení - pánské a dámské oblečení - obuv

Tělovýchovná jednota, služby - oddíly turistiky, kopané, házené, šachu, asociace sportu pro všechny (ASPV), stolního tenisu a vodních sportů.

Internetový obchod, e-shop: - zdravotnické potřeby (inhalátory, glukometry, tlakoměry, teploměry, naslouchadla...) - potřeby pro hubnutí, formování postavy (sauna pásy) - přístroje pro pleť - sportovní potřeby.

Posilovna. Osobní lekce: - pohybový terapeut - kondiční trenér fitness a kulturistiky - specialista na výživu.

-Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Pronájem a půjčování věcí movitých -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování tělovýchovných a ...

CAMIA - realizace osobního, profesního a reklamního ošacení, reklamní předměty. TERMOVEL - značkové funkční termoprádlo. Výroba pro státní instituce. Výroba pro soukromé společnosti pod jejich značkou.

Úniková hra: - řešení logických hádanek a dovednostních úkolů s cílem uniknout z mísnosti - teamová hra.

Oprava, servis: -lyžáky -kolečkové brusle -montáž bruslařských nožů -boty a galanterie -sportovní potřeby -montáž a seřízení lyžařského vázání -opravy a mazání skluznic -broušení hran lyží.

Půjčovna: -lyží, běžek -lyžařských bot -lyžařského vybavení -snowboardů Maloobchod, prodej: -použité a nové lyže -lyžařské vybavení, brýle -lyžařské boty. Servis, oprava: -lyží a snowboardů.

Složení pokojů: -dvoulůžkové pokoje s TV, satelitem, telefonem, WC a sprchou -apartmány -kapacita 40 míst, s přistýlkou. Kategorie: -ranč rekreační zařízení s celoročním ubytováním. Služby, vybavení: -resturace kapacita 120 míst -oddělené dva salonky pro 40 a pro 15 osob (možnost pořádání oslav, večírků, svateb) ...

Plovárna Luhačovice. Krytý bazén - plavecký, zážitkový, dětský. Venkovní terasy.

Wellness: - whirlpool - saunový svět - kryosauna - tepidárium - bazén 8x4 m. Centrum zdraví a krásy - nejmodernější přístroje k redukci podkožního tuku a celulitidy, k celkovému zpevnění a vyhlazení pokožky: - solárium - lymfojett Medical klinika: - hilterapie - kryoterapie - plazmaterapie - ozónová terapie - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -sportovní oděvy: -CRAFT: -termoprádlo -kukly, rukavice, čepice -microfleece -pro běh -pro cyklistiku -pro lyžování -VAVRYS: -termoprádlo -ponožky -čepice -roláky -LILL SPORT, HESTRA: -sportovní rukavice -SEGER: -čepice -SILVA: -kompasy, čelové ...

Ubytování: - 2 chaty - společenská místnost. Služby: - krytý a venkovní bazén - sauna - stolní tenis - ohniště.

Spolek České obce sokolské - provoz sportovních oddílů.

Eshop, maloobchod, prodej: - skate, street, fashion oblečení - dámské, pánské - longboardy, paddleboardy - cyklodoplňky - doplňky - sluneční brýle, pásky, kabelky, čepice, kšiltovky - batohy - snowboardy, vázání, helmy a boty na snowboard.

Prodej, e-shop: - dámské a pánské značkové oblečení - Oakley, Meatfly, Ferrari, Puma a další - snowboardy, boty a helmy na snowboard.