Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Společnost Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. se věnuje provozování sportovních zařízení ve městě Táboře. Provozujeme zimní stadión, hotel Zimní stadión, plavecký stadión, baby centrum, fotbalové stadióny, sportovní haly, wellness, kino Svět, Gym Leskovická. Neseďte doma a přijďte k nám rozhýbat své tělo.
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Služby - finanční, manažerskéh a obchodní.

Služby: -související s provozem horkovzdušných balónů a vzducholodí -reklamní a vyhlídkové lety balónem -škola pilotů horkovzdušných balónů -společenské a sportovní akce -reprezentace ČR na mezinárodních akcích Maloobchod, prodej: -horkovzdušné balóny.

FLASH BOULDER BAR, s.r.o. organizuje akce se zaměřením na outdoorové sporty. Provoz: -lezecká stěna -bouldering -tělocvična -kavárna.

Racquet Club Belcredi Líšeň, s.r.o. poskytuje: - paintball, paintballové hřiště - bezpečné hřiště v klidném lesním prostředí - mnoho herních variant - vyškolený personál s dlouholetými zkušenostmi - 4 tenisové kurty - nabízíme dostatek parkovacích míst, kamenné zázemí se šatnami, sprchami a barem s občerstvením - catering

Tensio Technology, s.r.o. zajišťuje řešení na míru pro : - hasiče - armádu - průmysl - potápěče - medicínu - střelce

Zážitková agentura Impresio, s.r.o. zprostředkovává zážitky jako je jízdy na okruhu, vyhlídkové lety, romantické zážitky pro dva, svatební dary či dárky k narozeninám a Vánocům a další příjemné aktivity jako jsou například masáže.

Škola DRAGON SPIRIT se zabývá cvičením stylu bojového umění "Chan Shaolin Si & Dju Su Kung Fu". Oddíl DRAGON SPIRIT v Brně vznikl v srpnu 2015. Název oddílu DRAGON SPIRIT (v překladu "Duch Draka") byl zvolen díky přesné výstižnosti ve vztahu ke stylu bojového umění, které se zde cvičí. Cílem není pouze boj samotný, ale poznání sama sebe, ...

Sportovní areál: - firemní sportovní dny a oslavy na klíč, soukromé oslavy, svatby, narozeniny apod. - sportoviště a služby - catering - ubytování až pro 100 osob - firemní nohejbalová liga - tenisoví trenéři, tenisová škola pro děti... Cestovní kancelář: - zájezdy Rakousko - zima, cyklistické oblasti, rafting, golf, aktivní, letní ...

Sportovně střelecký klub. Sportovní střelba pro dospělé a děti od 10 let.

Ing. Roman Kostelecký - Lesko se sídlem ve Vojkovicích v okrese Brno - venkov nabízí ve své prodejně lovecké a outdoorové oděvy pro lov a pobyt v přírodě. Všem zájemcům nabízíme široký sortiment kvalitního zboží se zázemím jedné z největších kamenných prodejen v ČR. Provozujeme také e-shop. Zboží, které je skladem zasíláme okamžitě přepravní ...

Zajištění a organizace paintball akcí nejen v Brně. Půjčovna a prodej paintballového vybavení. Půjčovna čtyřkolek.

Hodinářství -Opravy a údržba sportovních potřeb -Obchodní živnost - koupě zboží za účelem dalšího prodeje a prodej

Jedinečný zábavní park pro celou rodinu -atrakce na ploše 2800 m2, rozdělené na oddíly podle světadílů -tobogány, skákací hrad, prolézačky, motokáry, kuličky, hřiště, trampolíny, bungee trampolíny, horolezecká stěna -atrakce splňují hygienické i bezpečnostní normy -prožijte den plný zábavy, pohybu a nejrůznějších opičáren za každého ...

Dobrodružné výpravy pro děti zajišťuje organizace Mladí dobrodruzi, z.s. z Brna. Mezi činnosti patří výlety do přírody, lukostřelba, programování, pravidelné schůzky dobrodruhů a jiné zábavné aktivity.

Nabízím služby osobní trenérky. Jsem fitness instruktor, dělám kompenzační a zdravotní tělesnou výchovu .

Organizování sportovních kempů a kroužků pro děti mládež v Hlinsku a Brně. Tréninky parkuru a gymnastiky.

Firma realizuje známé únikové hry v Brně, které můžete využít jako příležitost pro stmelení firemního a školního kolektivu, rozlučky či příjemně strávený čas s rodinou. Vyzkoušejte únikovky Precrime, Kukaččí hnízdo, Dědictví a Labyrint. K dispozici jsou také dárkové poukazy k zakoupení.

Služby, kurzy: - kiteboarding a snowkiting - teambuildingové akce

Romantika počátků vzduchoplavby ve stylovém balónu Viktoria. Vyhlídkové lety balónem v Brně a okolí, na přání kdekoli v ČR. Též dárkové letenky, soukromé lety, zpestření firemních akcí.

Činnost: - webový portál pro všechny příznivce okruhového ježdění - pořádání Okruhových dnů na SPZkách

On-line návrh oblečení: - široké spektrum textilu pro dámy, pány, děti - více motivů

Dětský park a kavárna Šaškárna. Příměstské tábory.

Střelnice Pořádání - střelecké turnaje Střelecký klub