Knihy a učebnice jsou dostupné v kamenných i internetových knihkupectvích. Nakupovat lze romantické knihy, detektivky, dobrodružné nebo dětské knihy, romány, povídky, cestopisy nebo beletrie. Odborná literatura ve formě učebnic z nejrůznějších oborů.

Nakladatelství vydávající především rozsáhlé obrazové encyklopedie a ilustrované umělecké a naučné knihy. V nabídce najdete široký výběr knih pro děti i dospělé. Všechny knihy můžete zakoupit i přímo prostřednictvím e-shopu. Knihy v češtině: - Literatura faktu - Beletrie - Umění - Fotografie - Obrazové knihy - Cestování - Dárkové ...

Vydavatelství. Polygrafická výroba. Knihařské a kopírovací práce.

Právnické a ekonomické knihkupectví. Nakladatelství vydává právnické a ekonomické publikace. Slevy pro studenty VŠ (10-15%). Maloobchod, prodej: -právnická literatura:

Zakázkového knihařství, rámování, paspartování a drobné kartonáže. Prodej ručních výrobků.

Výroba: -ofsetová tiskárna, jedno i vícebarevný tisk na stroji MANROLAND: -merkantil -plakáty do A2 a B2, časopisy, letáky, kalendáře, prospekty, katalogy, pohlednice, etikety, kancelářské tiskoviny -vazba V1, brožura s očky -skládání, falcování -knihárna tel. 545241604, knižní vazba -skládání, falcování, křížové a ...

Sklenářství-Zámečnictví - sklenářství - natěračství - zámečnictví - vázání knih

Zabýváme se téměř výhradně dokončujícím zpracováním v polygrafickém průmyslu, ale není výjimkou, že k nám přicházejí zákazníci s žádostí o kompletní zpracování zakázky. .

Knihařství: -diplomové práce -vazby a opravy knih -kožené vazby -výroba luxusních desek na jídelní lístky a číšnické peněženky.

Provádíme ruční vazby, převazby a opravy knih. Vazby sbírek zákonů, diplomových prací i časopisů. Dále zhotovujeme pasparty, fotoalba, krabice, desky na výkresy, desky na jídelní lístky a velké množství dalších knihařských výrobků.

Tiskárna, grafické studio: -ofsetová tiskárna -polygrafický servis předtiskové přípravy -realizace tisku -knihařské zpracování.

Vydavatelství, nakladatelství: - obrazové publikace - kroniky - dětské knihy - obrázkové slovníky

Internetové knihkupectví. Sklad pro školy. Maloobchodní prodejna: -knihy -učebnice: -pro mateřské školy -pro základní školy -pro střední školy -pro vysoké školy -hračky -videokazety k učebnicím -nástěné mapy.

Prodej: -literatura - právnická, odborná, jazyková -učebnice -mapy -CD, MC, videokazety.

Vydávání zvukových a multimediálních nosičů. Film: - akční - animovaný - dětský - dobrodružný - dokument - drama.

Specializovaná prodejna: -dřevěné hračky -hlavolamy -logické společenské hry pro celou rodinu -antikvariát knih.

Specializovaná prodejna turistické literatury. Mapy, atlasy, průvodce, cestopisy, obrazové publikace, časopisy, videokazety.

Tiskárna, knihařství. Knihařské práce: -vazba -knihy -diplomové práce (i do 2 hodin po telefonické domluvě) -paspartování -rámování -olepování puzzle a obrazů. Výroba, prodej: -papírenské výrobky -dárkové kazety -krabičky -školní, kancelářské, výtvarnické potřeby -knihařské plátno.

Tiskárna Nabídka kompletních tiskařských služeb, knihařských zpracování.

Vydavatelství: - noviny - knihy.