Díky hotovým jídlům můžete ušetřit spoustu času díky nenáročné přípravě. Mezi nejoblíbenější polotovary patří obalované výrobky, zeleninové směsi, vegetariánské směsi, bramborové polotovary, pokrmy z kuřecího nebo hovězího masa a z mořských ryb.

Velkoobchodní dovozce instantních nudlových polévek.

Firmy zabývající se dovozem značkových alkoholických a nealkoholických nápojů a specialit. ALKOHOLICKé A NEALKOHOLICKé NáPOJE: -Vína - Whisky - Aperitivy - Likéry - Vinné destiláty - Bílé destiláty - Rumy. Přísady do nápojů: - Minerální vody - Sycené nealkoholické nápoje - Ovocné a zeleninové šťávy. ČAJE, ...

Dietní program až do domu: -dietní stravování -krabičková dieta -zdravé hubnutí -rozvoz jídel.

International Diet a.s. je dynamická, expandující firma, která se zabývá vývojem a produkcí nutričně vyvážených sterilovaných jídel. Přidanou hodnotou těchto jídel je možnost skladování v pokojové teplotě a roční záruka. Jídla dietplus® je v současné době možné zakoupit nejen na českém trhu, ale exportují se také do Francie, Belgie a Slovenska.

Služby: -dodavatel hotových jídel -hotová jídla, polotovary, polévky -dopravu zdarma přímo k odběrateli v týdenních intervalech -zajištění stravování ve firmách se směnným provozem, v malých firmách, v restauracích, v rychlém občerstvení, na benzínových pumpách i pro maloobchodní prodej

Výroba, prodej: -ovocné a kynuté knedlíky, (knedle) Bramborové. Restaurace. Pohostinství, pivnice. Kapacita cca 60 osob. Nevaří se.

Provoz, prodej a pronájem automatů: -nápojové -cukrovinkové -jídelní. Servis. Prodej surovin: -instantních směsí -kávy a kelímků.

Výroba: -hotová teplá a chlazená jídla. Výroba hotových teplých a chlazených jídel. Distribuce jídel přímo ke koncovému zákazníkovi podle frekvence, která mu nejvíce vyhovuje. Provoz restaurace s možností ubytování

Catering, cateringové služby: - výroba jídel pro závodní stravování - výroba a distribuce chlazených balených jídel - rozvoz závodního stravování k zákazníkům - gastro služby.

Výroba, prodej: -extrudované potraviny -křehké chleby KNUSPI, bisquity, instantní polévky, mouky, polotovary, strouhanky, kaše -certifikované produkty pro bezlepkovou dietu-chleby, bisquity, polévky, mouky -speciální sortiment certifikovaných bio produktů-chléb pohankový, špaldový grahamový, falafel, cizrnové lívanečky, ...

Pochutnejte si na domácích lupínkách ke smažení. Znáte to, nemáte hlad, ale máte na něco chuť? Dbáte na to, jak vypadáte? Chtějí Vaše děti stále ty drahé brambůrky? Ochutnejte hotsnacky! A v čem je ta převratná novinka? Především v tom, že až příště dostanete chuť na něco slaného, nemusíte kvůli tomu letět dál než do své spíže. Jedná se o ...

Velkoobchod, prodej: - suroviny pro pekárny a cukrárny (pro pekaře a cukráře) - sůl, cukr, mouka, tuky a oleje, škroby, sušené mléko a sušená vejce, ovocné džemy a povidla, ovocné kompoty, čokoládové polevy, fondán, suché plody, posypové materiály, náplně, směsi - pekařské a cukrářské polotovary. Sídlo firmy: - Lubojaty 31, Bílovec.

Potravinářská výroba: -pekařské, cukrářské výrobky -Babické listové těsto.

Velkoobchod, prodej: -potraviny -potravinářské produkty -zemědělské suroviny -polotovary -těstoviny -koření -houby -sušená zelenina -sušené ovoce.

Zabýváme se distribucí potravinářských výrobků zákazníkům v oblasti gastronomie. Dodáváme polotovary a směsi pro přípravu jídel pro jídelny, vývařovny, restaurace. Cílem je maximální servis a uspokojování potřeb zákazníků.

Studená kuchyně: -saláty -pomazánky -chlebíčky -bagety Cukrářské výrobky: -zákusky -řezy -dorty -minizákusky

Restaurace, vývařovna, jídelna: -pořádání svatební hostiny 30 osob -různé oslavy po domluvě -párty apod. Pohostinství. Potravinářská výroba, prodej: -knedlí (knedle), knedla -rozvážení jídel, obědů.

Výroba: -smažené bramborové lupínky(brambůrky) -houskové knedlíky.

Výroba, maloobchod, prodej: -teplá, studená jídla -lahůdky.

Výroba a rozvoz jídel, obědy: -2000 jídel denně -výběr z 5 jídel -česká kuchyně.

Výroba: - polotovary - teplá, studená kuchyně.

Výroba: -kvalitní domácí knedlíky vařené ve vodě, ruční výroba.