Z bohatého sortimentu mléčných výrobků, jako jsou čerstvá i trvanlivá mléka, ovocné a bílé jogurty, másla, tvrdé či měkké sýry, nízko i plnotučné smetany, jemné i klasické tvarohy, šlehačky si vybere naprosto každý. Kvalitní výrobky od prodejců i výrobců.

Výroba mléčných produktů - Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Výroba mléčných produktů - Jaroměřická mlékárna a.s.
Výroba, prodej: -pařený sýr(sýry) korbáček, korbáčik -pařené sýry CZ 6187 EHS.

Rozvoz nákupů: - potraviny - nápoje - tabák - drogerie - kosmetika - kuchyňské potřeby.

Maloobchod, prodej: -maso vepřové, hovězí -droby vepřové, hovězí -uzenářské výrobky, klobásy, salámy -vážené sýry -saláty, lahůdky -rybí výrobky -pečivo.

Výroba, zpracování, prodej: - čerstvé mléko.

Velkoobchod: -potraviny. Maloobchodní jednotky: -Nové Město nad Metují, 54901, Komenského 23, telefon 491470433 -Nové město nad Metují, 54901 Žižkovo náměstí 70, telefon 491470413 -Náchod, 54701, T.G. Masaryka 56-57, -Červený Kostelec, 54941, Koubovka 387, telefon 491463317 -Česká Skalice, 55203, Malá Skalice 168, ...

Maloobchod, prodej: - ovoce a zelenina - pečivo - mléčné výrobky - uzeniny - lahůdky - nealkoholické i alkoholické nápoje - drogistické zboží.

Na naší farmě Nový Důvr chováme krávy plemene Jersey. Jsou čistokrevné a dokonce nejdéle chovaným druhem. Mléko z plemene Jersey je mnohem zdravější než jiné srovnatelné druhy a obsah sušiny je vyšší a tudíž jsme schopni vyrobit až o 20 % více sýrů nebo tvarohu ze stejného množství mléka z jiného plmene krav. Prodej produktů: - mléko - ...

Prodej, maloobchod: - pečivo, mléko - trvanlivé potravin

Velkoobchod, prodej: -potravinářské i nepotravinářské spotřební zboží.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Exkluzivní španělská a italská vína: -červená, bílá, růžová vína -sekty -dárkové balení vín -olivové oleje, zelené i černé olivy ze Španělska -ovčí a kozí sýry.

Maloobchod, prodej: -italské lahůdky. -italské potraviny.

Maloobchod, prodej: - potraviny: - maso, uzeniny, pečivo, ovoce, zelenina - průmyslové zboží - domácí potřeby - drogistické zboží, drogerie.