Z bohatého sortimentu mléčných výrobků, jako jsou čerstvá i trvanlivá mléka, ovocné a bílé jogurty, másla, tvrdé či měkké sýry, nízko i plnotučné smetany, jemné i klasické tvarohy, šlehačky si vybere naprosto každý. Kvalitní výrobky od prodejců i výrobců.

Výroba mléčných produktů - Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Výroba mléčných produktů - Jaroměřická mlékárna a.s.
Maloobchod, prodej: - potraviny: - maso, uzeniny, pečivo, ovoce, zelenina - průmyslové zboží - domácí potřeby - drogistické zboží, drogerie.

Kavárna. Možnost rezervace míst v Café CHEErS. Cateringové služby: - zajištění sýrového cateringu - objednávky sýrových balíčků. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - zaměření na kvalitní holandské sýry - francouzské, italské, švýcarské a slovenské sýry - výběrová zahraniční i tuzemská vína - delikatesy - olivové ...

Maloobchodní prodejna: - smíšeného zboží: - potraviny - pečivo, uzeniny, ovoce a zelenina, mléčné výrobky - nápoje -drogerie.

Prodej: - smíšené zboží. Čistírna - prádelna.

Maloobchod, prodej: -potraviny. Smíšené potraviny.

Prodej - smíšené zboží

Velkoobchod - mlékárenské výrobky.

Maloobchod, prodej: - potraviny, smíšené zboží.

Chráněná dílna. Ruční výroba, distribuce, prodej: - sýrové speciality - speciality ze sýra: - parenica, oštěpky, syrové chipsy, sýrové nitě, korbáčiky, sýrové tyčinky, nakládané sýry, bryndza, přírodní ovčí sýr - pařené sýry. Prodej na farmářských trzích.

přerušení: od: 25.1.2013. Maloobchod se smíšeným zbožím.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - potraviny - alkoholické nápoje - drogerie, drogistické zboží - sudové pivo.

Sýrárna Cheesy nabízí: - 100 druhů sýrů: - Francie, Itálie, Nizozemí.. - kravské, ovčí a kozí - kvalitní vína: - Francie, Itálie i Čechy - doplňkové předměty k sýrům a vín (nože, struhadla, otvíráky aj.) od firmy Boska Holland, - trapistická piva z Belgie.

Velkoobchod a maloobchod: - potraviny, nápoje, drogistické zboží a tabákové výrobky.

Výroba - mléčné výrobky sýry, másla

Prodejproduktů od farmářů: -ovoce -zelenina -mléčké výrobky -vejce -med -pekařské výrobky -maso -štávy -mouka -cukr -ryby -květiny -konopí.

Výroba kvalitních vín. Prodej vína, víno - vinotéka. Další sortiment tvoří vinařské potřeby, dárkové zboží a degustační sklo. Mimo vína máme v nabídce sýry z celé Evropy, specializujeme se na kozí sýry z kozí farmy Šumárník a různé pochutiny k vínu.

Provozování kozí farmy. Kozí farma. Výroba, distribuce, prodej: - kozí sýr Kaprinus, kozí mléko - kravský sýr v bio kvalitě BIO Podzimek. Poradenství v oblasti softwaru a hardwaru.