The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Uzeniny Příbram, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Prodej-smíšené zboží: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina.

Prodej-smíšené zboží: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina.

Velkoobchod, maloobchod: -potraviny -nápoje -drogerie.

Internetový prodej biopotravin, přírodní kosmetiky a ekoproduktů. Nabídka dětských plen Möltex, přírodních barev na vlasy. Značky Möltex, Logona, Weleda, Country Life, PRO-BIO.

Výroba: -Schwarzenberg 10 světlý -Platan Jedenáct-Světlý Ležák -Platan Premium-Světlý ležák -Platan Granát-polotmavý ležák -Platan nealko -Prácheňská perla- světlý speciál -Schwarzenberg 11 světlý ležák -Lobkowicz premium světlý ležák -Merlin tmavý ležák -Svatý Patrik tmavý speciál -Lobkovicz nealko.

Služby, řemeslo: -pekařství. Maloobchod, prodej: -pečivo.

Služby: -mlýn. Prodej: -výhodné ceny balených mouk přímo z prodejny mlýna -hrubá krupice -hrubá Zlatý klas -polohrubá výběrová -hladká konzumní -hladká extra speciál -krmné směsi pro drobné chovatele -mlýnská krmiva.

Pěstování, velkoobchod, prodej: -ovoce -jahody -sazenice.

Prodej: -pramenitá voda Šumavský pramen -vratné demižony o obsahu 18, 9 l. Služby: -nápojový servis.

Služby: -výkup léčivých rostlin -pěstování sazenic léčivých rostlin a koření -výroba bylinkových polštářků.

Distribuce, prodej, zásilková služba: -bylinné produkty tradiční čínské medicíny.

Výroba: -pekařské výrobky -chéb -bramborový,slezký,slunečnicový -sojový,celozrnný -rohlíky,housky -sýrový rohlík -celozrnné pečivo -sladké pečivo -kobliha -loupák -croisant Maloobchod,prodej: -potraviny -pekařské výrobky -smíšené zboží.

Servis kávovarů. Zajišťujeme záruční opravy všech typů automatických kávovarů značky DeLonghi a Jura. Podminky vyřízení záruční opravy se řídí platnými zákony. Pozáruční servis a generální opravy provádíme pro kávovary značek Saeco, DeLonghi, Jura, Ariete, Astoria, Aurora, Bezzera, Brasilia, Bravilor, Carimali, Cimbali, Faema, Futurmat, ...

Výroba, prodej: -perníkové výrobky -tvarovaný perník -srdce -perníková zvířátka -perníková loga -sezónní perník -velikonoční, vánoční.

Výroba, prodej nelkoholických nápojů: -pramenitá a pitná voda -ovocné limonády základní řady se sníženým obsahem cukru, bez cukru -nápoje s obsahem ovocného podílu.

Maloobchod, prodej: -potraviny -ovoce, zelenina -drogerie -maso, uzeniny -nápoje.

Výroba: -zmrzliny pasterované -mražené dorty. -cukrářská výroba Velkoobchod, prodej: -zmrzlina -kornouty, oplatky -doplňky do pohárů -zmrzlinové směsi-práškové směsi -polevy.

Výroba, prodej: -zeleninové konzervy -okurky, feferony, paprika, červená řepa, zelí, saláty, speciality.

Prodej: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina -maso, uzeniny -průmyslové zboží.

Konzum. Prodej: -potraviny -ovoce, zeleniny -drogerie.