Uzeniny Příbram, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Maloobchod: - potraviny. Prodejna: -Olomouc, Prokopa Holého 1, tel.:585313349.

Zemědělská činnost. Rostlinná a živočišná výroba. Prodejna masa a uzenin: -Jeseník, Fučíkova 4: -tel.:584412137. Výroba, zpracování a odbyt zemědělské produkce. Eko zemědělství. Člen svazu PRO-BIO. Společnost ekologicky obhospodařuje asi 280 ha trvalých travních porostů, chov skotu bez tržní produkce mléka

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Prodejna nezávislé obchodní sítě Bala. Maloobchod, prodej - potraviny - smíšené zboží - papír - drogerie - tabák a cigarety - potřeby pro domácnost, žárovky, baterie.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží - nápoje - drogerie - tabákové výrobky.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Pěstitelská pálenice, palírna. Moštárna. Prodej a servis zahradní techniky, Husqvarna, Flymo, Prodej kotlů a bojlerů, ohřívačů vody, plynové, pevná paliva, kombinované Broušení řetězů motorových pil. Autoservis.

Pekárna, pekařství. Výroba, prodej: - chleba - bílé pečivo - sladké pečivo Restaurace U Pekaře: - kapacita 30 míst-možnost pořádat oslavy - letní zahrádka pro 20 osob - denní menu - Po-Ne 11-22.

Výroba: - zákusky - houskové knedlíky - knedlíky plněné - knedlíky bramborové - zákusky, drobné cukroví, dorty na svatby dle objednávek a výběru.

Pekárna, pekařství, cukrářství. Výroba, maloobchod, prodej: - pečivo, cukrářské výrobky (rohlíky, koláče, chléb, čajové pečivo, cukroví, vánočky).

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Maloobchod: - maso - uzeniny - drůbež.

Velkoobchod: - alkoholické nápoje.

Cukrářská výroba: - zákusky - cukroví - dorty.

NABER KAFFEE Distributor značkové rakouské kávy NABER Káva NABER je určena především kavárnám, restauracím, specializovaným prodejnám či firmám na území celé České republiky.

On-line prodej vánočního cukroví s 20letou tradicí ruční výroby. Vybrané druhy cukroví a dezertu pro harmonický celek. Všechny výrobky jsou dělány ručně a z kvalitních potravin.

Pěstitelská pálenice, palírna: -pálení ovocného kvasu.

Prodej: -sportovní výživa -předtréninkové i potréninkové doplňky výživy -aminokyseliny -proteiny -sacharidové a kreatinové přípravky -spalovače tuku, energizery -vitamíny a minerály -kloubní výživa -dietní nápoje

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso, masné výrobky - uzeniny.

Autodoprava. Pěstitelské pálení. Cukrářská výroba.

Výroba, prodej: - olomoucké tvarůžky - jediný původní český sýr, přírodní, měkký, odtučněný, zrající. Muzeum tvarůžků: - tel.:583401236 - po-pá 7-15 so, ne po tel.dohodě - historické exponáty - videozáznam historické a současné výroby.