The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Uzeniny Příbram, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Olomoucký pivovar a.s. provozuje řemeslný pivovar s hostincem.

MASOPRODEJ s.r.o. se zaměřuje na prodej masa a masných výrobků.

Pavel Kořínek se zaměřuje na výrobu a rozvoz hotových jídel a na cateringové služby.

CeliaFit s.r.o. provozuje bezlepkovou pekárnu s výrobou čerstvého pečiva, zákusků, dortů a jiných dobrot.

CAFÉ CHOMOUTOV s.r.o. se zaměřuje na vaření piv všech druhů podle originálních receptur, provozuje pivovar a hostinec.

Jarmila Štorková se zaměřuje na výrobu a prodej různých druhů dortů na míru, zákusků a cukroví.

StrongMed s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej sypkých směsí pro sportovní a zdravou výživu, ořechových másel a na kapslování vybraných produktů.

Velkoobchodní prodej ryb lovených v Ochotském moři. Sortiment zahrnuje několik druhů Lososa - gorbuša, keta, stříbrný, nerka, královský.

Pražírna kávy s ochutnávkou - domácí pražírna kávy tureckého výrobce TOPER. - 20 druhů Arabic káv a 4 naše kávové směsi.

Kouč průvodce na cestě za úspěšným a šťastným životem. Pomohu Vám žít život, který chcete žít

-Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých Pekařství, cukrářství

Společnost SacerGape s.r.o. provozuje e-shop: - káva Café Gape - káva Cascara - horká čokoláda - příslušenství na přípravu kávy - mlýnky, moka konvičky aj. - kávovary - čistící přípravky Pražírna Café Gape na Svolinského 18/75 v Olomouci.

Výroba - výživa Vyroba - horská, trekkingová a crossová kola - veškeré cyklistické příslušenství - dětská kola Výroba - spinningová kola - rotopedy - posilovací stroje - fitness náčiní - kolečkové brusle

Firma se zabývá dodávkou výběrové zeleniny, ovoce a bio bylinek z celého světa v nejlepší čerstvosti a kvalitě koncovým zákazníkům. Prodej sezónní ovoce a zeleniny od místních pěstitelů.

CALBUCO s.r.o. se zaměřuje na internetový prodej sušeného ovoce, zdravé výživy, ořechů a doplňků stravy.

Expresivní rozvoz alkoholických i nealkoholických nápojů v Prostějově a Olomouci. Možnost osobního vyzvednutí objednávky na pobočkách. Ceny nápojů nižší než v nonstopech nebo na benzínových stanicích.

Prodej : -semena konopí, exotických rostlin, bylin -masážní oleje -pivní kosmetika -chilli koření -omáčky -čokoláda a další.

E-shop s prémiovými olivovými oleji, víny a pokrmy z Istrie. Prodej jemných, středně silných, silných olivových olejů.

Báťkovy sirupy s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej ovocných a bylinkových sirupů, nápojů, dárkových balení a doplňkového zboží.

Krabičková strava s rozvozem - Olomouc, Prostějov, Přerov.

Český výrobce ořechových másel a čokolád. Na e-shop prodáváme oříšková másla, granolu s medem a oříškovými másly, strouhanou a tabulkovou čokoládu, ovesné kaše s ořechy a semínky. Prodej sušených plodů a oříšků. Možnost zakoupení dárkových poukazů. Nákup našich produktů přes firemní e-shop nebo na partnerských prodejních místech.

Jiří Tichý se zaměřuje na výkup a prodej lipového a květového medu.

Prodej - startovací kultura FLORAPAN průmyslovou výrobu kvasových druhů chleba Pěstování - chmel a biochmel

Pavel Kuchrýk vlastní včelařství a zaměřuje se na prodej medu a s tím souvisejících produktů.