The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Uzeniny Příbram, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
E-shop - potraviny - nealkoholické nápoje - vína - drogerie.

Výroba a prodej lahůdek - chlebíčky - aspikové výrobky - obložená vejce - saláty, pomazánky, obložené mísy - bagety, máslové rolády, játrové zavářky. Prodejna Ostružnická 24, Olomouc Po-Pá 8:00-17:30 hod Tel. 602 717 854

Prodej čerstvých pekařských a jiných výrobků: - kváskové pečivo, svatební koláčky, kremrole, obložené chlebíčky, mléko, máslo, jogurty, zmrzlina, saláty či tvaroh.

Pivovárek Melichárek: - výroba spodně i svrchně kvašených piv - 24 druhů piv - piva jsou nefiltrovaná, nepasterovaná a bez chemických úprav, s vysokým obsahem kvasinek a vitamínů.

E-shop se sportovní výživou, zdravou výživou, sportovním vybavením a sortimentem z oblasti fitness a zdravého životního stylu. Poskytneme zdarma poradenské služby v oblasti specializované výživy.

Zajištění služeb v oblasti závodního stravování. Cateringové služby. VIP catering. Organizace společenských akci.

Výroba těstovin. Vyrábíme těstoviny - domácí nudle z domácích vajec, hrubé pšeničné mouky a semolinové mouky.

Prodej, e-shop: - koření - kořenky a mlýnky - oleje, omáčky. Prodejny: Brno, Pekařská 3/5 tel.: 737 985 545 Otevírací doba: Pondělí - Pátek: 9:00 - 18:00 Brno, Náměstí Svobody 10 (Alfa pasáž) tel.: 603 721 602 Otevírací doba: Pondělí - Pátek: 9:00 - 18:00

Výroba: - doplňky stravy, přírodní kosmetika - pro ženy, děti, muže, sportovce.

Dovoz, prodej: - francouzské víno - francouzské delikatesy.

Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

-Velkoobchod -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

E-shop AMELIESHOP.CZ - noriberský punč a perník.

Výroba: - konzervárenské výrobky - zelenina jednodruhová - zeleninové směsi a saláty - kompoty - přípravky k nakládání. Podniková prodejna otevřena úterý až pátek 9.00-13.30 hodin.

Dovoz, zpracování: - kakaové produkty z Ekvádoru - kakao, kakaová hmota, kakaové máslo, kakaový prášek, kakaové slupky, čokoláda.

Výkup a prodej palet Prodej, eshop: - brikety - pelety - palivové dřevo - papír - duté obaly Výroba: - destilovaná voda.

Činnost: - balení a prodej cukru