The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Uzeniny Příbram, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Cukrářství, pekařství, výroba: - zákusky, dorty - svatební koláčky.

Export, import, e-shop: - energetické nápoje CROWNS - prémiové ruské vodky - kubánský rum CANEY - ruské čaje - káva CEMATA, vermut PRIMAT.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Velkoobchod, maloobchod: - Včelařské potřeby - Včelí a přírodní produkty - Kosmetika - Eshop - zásilkový prodej pro ČR a SR. - Export do evropských a mimo evropských zemí

Prodej - ekologicky šetrné drogistické zboží - biopotraviny

Sýrárna - výroba, prodej: - extra tvrdý dlouhozrající sýr GRAN MORAVIA. Maloobchodní prodej: - Ostružnická 12, Olomouc, 585242931.

Výhradní zastoupení rakouské firmy Esarom v České republice Dodávky, prodej: -potravinářské esence, vývoj, výroba a prodej potravinářských aromat, emulzí, základních látek, barviv, ovocných koncentrátů či vitaminových směsí.

Výrobní závod Solné mlýny Olomouc Výroba: - sůl a výrobky ze soli z kamenné, vakuové a mořské - sůl s jodem a fluorem - lizy na bázi soli i s doplňky - jedlé, krmné, průmyslové a posypové soli - koupelové soli.

Pivovar, minipivovar, výroba: - pivo, piva Pivovarská hospoda tel.: 724 710 225

Nabízíme vše pro sport, zdraví, krásu a aktivní životní styl.

Výroba, distribuce - originál ruská zmrzlina - ovocné sorbety a zmrzliny Kubík.

Jihoamerická vína: - ochutnávky vín - Familia Schroeder - Santa Ema. Speciality: - pochoutky k vínu - džemy, marmelády - ovocné, zeleninové zavařeniny, kompoty - olivové oleje.

Cukrárna Eiscafe Delikana. Výroba cukrářských výrobků, dortů a zmrzlin.

Výroba: -mražené pekařské a cukrářské polotovary: -šátečky, hřebeny, záviny, šneky, croissanty, bagety. -listové těsto.

Cateringové služby: - zajištění občerstvení, pohoštění - společenské akce - narozeninové oslavy - svatby - bankety - jubilea - recepce. Řeznictví.

Cukrářská výroba Katrin: - svatební, narozeninové, firemní dorty - dorty v dekorované čokoládě - dezerty a zákusky, svatební cukroví, vánoční cukroví, trvanlivé čajové pečivo.

Distribuce, maloobchod, prodej: -konopná kosmetika Trompetol, Cannabios -konopné potraviny.

Poradenství v oblasti zdravé výživy. Zajištění jídelníčku bez náhražek a polotovarů. Pořádání přednášek.

Výrobce čokolády a pralinek. Ručně dělané pralinky dle francouzských receptur z kvalitní čokolády. Prodejna: Ztracená 9, 77900 Olomouc.