FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
E-shop - chovatelské potřeby - krmivo - klece - škrabadla - pelíšky - teréria, boxy - podestýlka, stelivo.

Zabýváme se výrobou nábytkových dílců, nábytku, hraček a obalů. Vyrábíme nábytkové dílce - rámy, lišty, nohy, přířezy. Nábytek - dětský dřevěný nábytek, kancelářský i obývací nábytek a nábytkové doplňky. Dřevěné hračky Kipito - stavebnice, kostky, tabule. Výroba dřevěných obalů - bedny, krabice, krabičky.

Nabízíme vybavení bytů, domů, kanceláří od podlahy přes nábytek NÁBYTEK postele, sedací soupravy, obývací stěny, skříně, kuchyňské linky, jídelní stoly, ratanový a proutěný nábytek, kancelářský nábytek BYTOVÉ DOPLŃKY polštáře, přikrývky, ručníky, bavlněné povlečení, matrace, rošty, záclony, záclonové tyče, garnýže, svítidla, žárovky, rolety, ...

Maloobchod, e-shop: - výrobky tradiční lidové tvorby - keramika - proutěné koše - perníky, vizovické pečivo - kožené šperky.

Chov: - terarijní zvířata - hadi - ještěři - tropické žáby

Prodej: - pálená střešní krytina

-Činnost odborného lesního hospodáře a vyhotovování lesních hospodářských plánů a osnov -Velkoobchod a maloobchod -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost

Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop s bytovými doplňky a dekoracemi - svíčky, nábytek, lucerny, dárkové předměty, plechové a kovové bytové doplňky, bytový textil, povlečení, polštářky, porcelánové úchytky, retro cedule, francouzský a skandinávský styl.

Maloobchod, prodej: - dámská, pánská, dětská obuv - kabelky - kožená galanterie.

Výroba, prodej: -hudební nástroje -výroba bubenických paliček.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Výroba: - ovocné destiláty - slivovice, hruškovice, jabkovice, meruňkovice, třešňovice, višňovice.

Autorizovaný servis a prodej náhradních dílů VOLVO. Služby: - mezinárodní kamionová doprava a spedice - chladírenské, plachtové a jumbo návěsy - zaměření na jižní a západní Evropu - autobusová doprava - pneuservis a prodej pneumatik MICHELIN - opravy a montáž nezávislých topení WEBASTO - opravy nákladních vozů a návěsů všech ...

Internetový obchod, e-shop: - přírodní kosmetika.

Výroba, gravírování skla: - svatební, maturitní skleničky - skleněné plakety - sklenice s mysliveckými, rybářskými motivy - fotopískování.

Realizace: - ohňostroje - interiérové ohňostroje - speciální efekty.

Maloobchod, e-shop: - hudební nástroje - kytary - bicí, dechové nástroje.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - náhradní díly pro automobily - tlumiče, pérování, spojky, výfuky - stěrače, světla - brzdová hydraulika, tuningová světla - brzdové destičky, kotouče, ložiska - manžety, kladky, filtry, chladiče, - nemrznoucí směsi, oleje, plastové - karosářské díly, poloosy, přepínače - řemeny, autobaterie, ...

Zverex - maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby -krmiva -drobná zvířata.

Prodej, e-shop - jízdní kola - cyklo doplňky - dětské autosedačky.

Včelařství, prodej: - včelařské potřeby, pomůcky - včelařské produkty, med, medovina, kosmetika, svíčky Prodej: - medaile - poháry, trofeje

Služby: -čistící a úklidové služby -jednorázové i pravidelné úklidy -praní prádla, mandlování -svoz a rozvoz prádla v ceně -údržba travnatých ploch a zeleně -sekání trávníků, hřišť -údržba soukromých zahrad, firemních i veřejných prostranství. Prodej: -úklidové prostředky -strojní zařízení -chemie.