FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Maloobchod, prodej: -nábytek -postele, matrace -kancelářský, jídelní, čalouněný nábytek.

Velkoobchod, prodej: -textil -galanterie.

Maloobchod, prodej: -zlaté a stříbrné šperky -hodinky -český křišťál a porcelán. Služby: -zlatnické práce včetně oprav stříbra -hodinářské opravy, výměna baterií -výroba šperků na zakázku -čištění ultrazvukem.

Maloobchod, prodej. -potraviny -drogerie -mražené zboží.

Maloobchod, prodej: -maso, masné výrobky -uzeniny -bufet.

Maloobchod, prodej: -zlatých a stříbrných šperků -drahých kamenů, briliantů -snubních a zásnubních prstenů -módní doplňky. Další prodejna: -Strakonice, Velké náměstí 152 tel. 383323152

Knižní velkoobchod. Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -knihy.

Velkoobchodní a internetový prodej deštníků a pláštěnek. Novinka na trhu - pláštěnky PEVA.

Prodej, dodávka: -orientační systémy navigačních tabulí -piktogramy a dveřní štítky -reklamy na auta -bezpečnostní značení -razítka.

Výroba, prodej: -užitková i ozdobná keramika -suvenýry a šperky.

Služby-řemeslo: -zámečnické práce -kovářské práce. Maloobchod, prodej: -železářství -domácí potřeby. Údržba zeleně. Půjčovna nářadí.

Pěstování, velkoobchod, prodej: -ovoce -jahody -sazenice.

Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby.

Služby: -pila -zakázková výroba řeziva -nákup a prodej dřeva a řeziva -výroba palet a podlážek -výroba stavebního řeziva -doprava řeziva.

Prodej: -zdravotní matrace -ortopedické matrace -lamelové rošty -postele z masivního dřeva -čalouněné postele -kovové postele -kompletní ložnicové sestavy -individuální sestavy šatních skříní -značkové sedací soupravy -celočalouněné -kombinované -repliky starožitného nábytku -obývákové sestavy.

Velkoobchod, prodej produktů MOGUL, PARAMO, CASTROL. Prodej: -motorové, převodové a průmyslové oleje, plastická maziva -technické kapaliny -černé emulze, oleje -autokosmetika -autochemie VELVANA -autodoplňky -nemrznoucí směsi VELVANA. Služby: -doprava.

Jezdecké a chovatelské potřeby. Maloobchod, prodej: -jezdecké potřeby pro anglické ježdění a western -westernové doplňky -kožené a sedlářské výrobky i na zakázku -australské kabáty -velký výběr klobouků -chovatelské potřeby -krmiva a krmné doplňky.

Prodej: -potřeby pro chovatele.

Služby: -vydavatelství, nakladatelství -knihy pro školy -knihy pro výuku cizích jazyků. Maloobchod, prodej: -knihy, CD, kazety.

Hodinářství. Maloobchod, prodej a opravy: -hodiny, hodinky -šperky.

Výroba, prodej: -dekorativní kosmetika Gabriella Salvete.