FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Maloobchod, prodej: -potraviny.

Velkoobchod, maloobchod, internetový prodej: -matrace, molitany -lamelové rošty, postele -antialergické přikrývky -plovoucí podlahy.

Nabízíme originální a netradiční dárky pro muže, ženu, babičku, dědečka, bratra, sestru. Naše produkty jsou vhodné jako dárek k narozeninám, svátku, ale i jen tak pro potěšení.

Maloobchod, prodej: -kožené zboží -obuv AZALÉIA.

Internetový obchod s pneumatikami, alu i ocelovými disky. Pouze kvalitní pneu prémiových značek. Doživotní záruka, doprava zdarma a dodání většinou do druhého dne. Možnost nákupu na splátky, nebo platba kartou.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autotextilie -látky na autopotahy -laminované -nelaminované -potahové látky -výrobky z ovčí vlny NATUR -metráž -syntetické kožešiny -čistá střižní vlna MERINO -ložní soupravy a doplňky -z umělých vláken.

Služby: -autorizovaný dealer olejů a maziv SHELL. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autokosmetika B 2000 -veškeré filtry -nové pneumatiky -protektorované pneumatiky za studena -teplé protektory obřích rozměrů -střešní systémy AUTOMAXI -klínové řemeny -lepidla, tmely -údržbářská chemie CANNING -oleje a maziva SHELL.

Maloobchod, prodej: -knihy -učebnice -obrazy -keramika.

Služby: -pneuservis -protektorování a prodej pneu.

Prodej: -pracovní ochranné pomůcky -oděvy, rukavice, obuv -ochrana zraku, sluchu, dýchacího ústrojí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nápoje -minerální vody -limonády -pivo -alkoholické nápoje

Autorizovaný prodejce, maloobchod, velkoobchod, servis, opravy: -pneu BRIDGESTONE, FIRESTONE -pneumatiky pro osobní automobily -pneumatiky pro nákladní automobily. Služby: -pneuservis -protektorování -studené protektory KRAIBURG. Provozovny: -32600 Plzeň, Skladová 20 -tel.:377447796 -e-mail: pspalensky@iol.cz.

Papírnictví, hračky. Maloobchod, velkoobchod, prodej: -hračky -papír.

Maloobchod, prodej: -maso, uzeniny -pečivo.

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny řezané, pokojové -smuteční vazba -svatební kytice -dárkové zboží, porcelánové panenky.

Svatební salon, půjčovna: -svatební šaty -společenské šaty -šaty pro družičky -pánské obleky -svatební doplňky -svatební oznámení -snubní prsteny -dorty, drobné pečivo.

Maloobchod, prodej: -kusový textil -metráž, látky -společenské oblečení -sportovní oblečení.

Pneuservis. Prodej, montáž, opravy: -osobní a dodávkové vozy -zemědělská a zahradní technika. Značky: -Pirelli, Bridgestone, Firestone, Goodyear, Dunlop, Michelin, Matador

Prodej zlata, stříbra, výrobků z oceli, briliantové zboží značky GEMS. Moderní design hodin, pestrý sortiment budíků, hodinky pro každou ruku. Zlatnické opravy, práce na zakázku. E-shop i kamenná prodejna.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autodíly -náhradní díly -autodoplňky -karosářské díly pro osobní vozy a dodávky -autobaterie -autoskla -výfuky -střešní nosiče -pneu, disky a ráfky -motorové oleje a maziva.

Výroba: -technické tkaniny -síta, plstěnce -pro průmyslovou výrobu.

Maloobchod, prodej: -potraviny -spotřební zboží -drogerie.