FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej - pneumatiky Autoservis Pneuservis Individuální logistika Nákladní doprava Prodej, pronájem - paletové vozíky s váhou - vysokozdvižné vozíky - ručně vedené elektrické vozíkyprodej - náhradní díly na vozíky Prodej, pronájem, servis - paletové regály STOW

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pekařské výrobky -cukrářské výrobky.

Prodej a servis: -zbraně -lovecké potřeby -dalekohledy -zábavná pyrotechnika -střelivo -rybářské potřeby.

Velkoobchod: - cukr tyčinky 5g - neutrální provedení obalu nebo dle dohody firemní reklamní potisk, firemní logo Výroba: - hygienicky balený cukr tyčinky 5g Potisk: - neutrální provedení obalu nebo dle dohody(firemní reklamní potisk, firemní logo) - týká se výroby cukru.

Prodej - sportovní produkty ENERGYBODY energetické nápoje, tyčinky, proteinové koktejly, spalovače Solárium Fitness centrum Prodej - sportovní produkty ENERGYBODY (energetické nápoje, tyčinky, proteinové koktejly, spalovače, ...) Celulitidové zábaly Masáže regenerační, sportovní, lávovými kameny - měkké a trakční techniky

Salon Bublinka nabízí luxusní obojky pro psy, oblečky pro psy, pelíšky pro psy, luxusní psí oblečky, obojky a vodítka pro psy, kšíry pro psy, luxusní psí pelíšky, kabelky a tašky na psy, doplňky pro psy, mašličky a sponky pro psy, hračky pro psy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autopříslušenství -náhradní díly -autobaterie -nářadí elektrické, ruční -pneumatiky -zahradní technika.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -výroba oděvů a oděvních výrobků -blůzy, kalhoty, pláště, bundy atd. -gastro oděvy -zdravotnické oděvy -výšivky -potisky.

Nábytkové a stavební kování. Internetový obchod.

Pěstování, zpracování, prodej: -polní a rychlená skleníková zelenina -kořenová a plodová. Opravy nákladních vozidel.

Maloobchod, prodej: -textil -oděvy -nadměrné velikosti.

Služby: -renovace dveří -prosklívání v kazetovém provedení -velký výběr ozdobných lišt, mřížek, klik a kování -montáž polypropylénového těsnění do dveří -snížení průniku hluku, chladu, prachu.

Služby: -pekařství -výroba chleba -běžné pečivo -jemné pečivo -cukrářství -měkká cukrařina.

Prodáváme svařovací a pájecí materiály, zdroje, autogenní techniku, kukly, upínací techniku, průmyslové odsávání, hořáky a kleště, brusivo, ochranné pomůcky. Nabízíme poradenství, servis, speciální svářečské a pájecí práce. Provozujeme e-shop.

Velkoobchod, prodej: -papír -obalový materiál -tiskoviny -kancelářské potřeby, školní potřeby -hygienické potřeby pro veřejná zařízení, hotely, restaurace, kanceláře -rozvoz zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží -průmyslové zboží. Sídlo: Jednota, spotřební družstvo Volyně.

Velkoobchod, prodej: -široký sortiment punčochového zboží -silonové zboží -ponožky -dětské punčocháče.

Služby-řemeslo: -vybavení interiérů -válendy s úložným prostorem -matrace standart -zdravotní matrace -letiště -palandy -dětské pokoje -kuchyňské linky -psací stoly -obklady stěn a stropů.

Služby: -nákladní autodoprava -opravy zemědělských strojů -STK traktorů a přípojných vozidel. Velkoobchod, prodej: -náhradní díly na zemědělské stroje -zemědělská mechanizace -oleje -maziva.

Výroba, prodej: -dřevěné obaly -dřevěné lísky na ovoce.

Dovoz, prodej: -ložiska FAG, INA, TIMKEN -soudečková ložiska TPS, FAFNIR -sortiment ložisek SKF, ZKL, ZVL, SNFA, KG, CX, NSK-RHP, KOYO -lepidla, tuky, náhradní díly, auto kosmetika, nářadí -oleje, mleziva.

Nákup, prodej: -veškeré ovoce:

Strojírenská výroba: -brusky -zarovnávací stroje -jednoúčelové obráběcí stroje.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.