FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Specializovaná firma na křemičité písky: - geotextilie pro jízdárny - písky dle užití - antuka

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Prodej - široký sortiment dětské obuvi - pro holky i pro kluky, obuv na doma, vycházkovou obuv, sportovní obuv, ... Česká atestovaná obuv pod značkou kvality ŽIRAFKA a Česká kvalita.

Provozovatel značky Camelo - Polepy aut, péče o vůz, tónování skel, okenní fólie, reklama a tisk.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Fotografické služby -Skladování, balení ...

Nabízíme polepy aut, péče o vůz, tónování skel, okenní fólie, reklama a tisk, design.

Pomůžeme vám s motivací pro zdravé zhubnutí. Kromě jídelníčku, motivačních tipů pro pohyb nabízíme i spalovače tuků, jako např. Andropharmia Slim s certifikátem GMP. Levné Léky a tablety na hubnutí. V žádném případě nebudete trpět hlady.

Prodej deskových a karetních her, hlavolamů a rébusů, stavebnice LEGO a LaQ, dřevěných a magnetických her a hraček.

Diskont pro Vaši kuchyni. Distribuce potravin.

TAKTY s.r.o. na svém eshopu poskytuje elektronické cigarety s různými příchutěmi, také má k prodeji liquidy a příslušenství k elektronickým cigaretám.

KIPP CZ s.r.o. se specializuje na ovládací prvky, normované díly, upínací techniku a jejich speciální řešení.

ETIMAX s.r.o. se specializuje na výrobu a dodávku samolepících etiket, mobilních terminálů, snímačů, karbonových pásek, tiskových hlav, termotransfer tiskáren a dalších technologií.

SWISSGREEN ALFA s. r. o. se zaměřuje na dovoz a prodej strojů pro stavebnictví, vysokotlakých komponentů a pracovního oblečení.

Chocolate Hill s.r.o. se zaměřuje na výrobu čokolády a čokoládových výrobků metodou Bean to Bar. V sortimentu je možné vybírat BIO tabulkové čokolády, na váhu, oříškové krémy a čokoládové dárky.

Radim Svoboda provozuje opravnu a čistírnu oděvů, prodává pelechy pro psy, chovatelské potřeby, molitanové desky a zbytky látek.

PEČEME JINAK s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej sladkých dortů a dezertů.

Internetový prodej fairtradové kávy, čajů, čokolády, kakaa, vína, sušeného ovoce a oříšků, cukru. Možnost osobního vyzvednutí zakoupeného zboží. Velkoobchod i maloobchod. Veškeré zisky z prodeje pomáhají financovat činnost neziskové organizace NaZemi.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Velkoochod, maloobchod spojovacího materiálu. Kovoobrábění, kovovýroba. Spojovací materiál. Zámečnické práce. Galvanizace kovů.

Společnost WITHUP, spol. s r.o. nabízí české i zahraniční pivní speciály. Lahvové, sudové pivo, které produkují menší i rodinné pivovary. Nabídka německých piv, nealkoholická piva, ochucená piva. Sídlo: Brno, Moldavská 11.

Prodej spojovacího materiálu, kotevní techniky, nářadí. -maloobchod - velkoobchod -doprava spojovacího materiálu v rámci celé ČR(sběrná služka GEIS - palety, resp. GENERAl PARCEL - balíky) -kompletace dodávek -balení -poradenská činnost

EIM elektro s.r.o. se specializuje na prodej: - elektromateriálu, elektroinstalačního materiálu, přístrojů - kabely, vodiče, svítidla, světelné zdroje - materiálu (úchytný, úložný, hromosvodový a zemnící) - rozvaděčů a baterií - nářadí a ochranných pomůcek

DIAM, s.r.o. je cukrářská provozovna, vyrábí cukrářské výrobky: - chlebíčky - koláčky - minizákusky - dorty a cukroví

Prodej olejů, stěračů, baterie, brzdové destičky a kotouče, autochemie a jiné doplňky. Náhradní díly na všechny typy aut na poptávku za skvělé ceny!!! Přehledný e-shop, seriózní jednání, měsíční akce, doprava při odběru nad 3500 Kč zdarma.

Lubomír Rašovský se značkou oblečení Acrobat se zaměřuje na výrobu a prodej triček, mikin a potisk textilu.