FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Květinářství. Maloobchod, prodej: -řezané květiny -hrnkové květiny -keramika. Služby: -aranžování, aranžmá ze suchých květin -vazba svatebních, smutečních kytic -příležitostná vazba.

Josef Sklenář se zaměřuje na pěstování salátů, rajčat, kedluben a další zeleniny

Vinařství v Kurdějově. Výroba šumivých i sladkých vín nebo vín zrajících v sudech vín z ušlechtilé odrůdy Ryzlink Rýnský. Doplňkové pěstování odrůd Veltínské zelené a Rulandské bílé. Zákazníci mohou navštívit náš vinařský dům, kde je možné zakoupit vína z naší produkce.

Společnost VyhrejŽivot s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej hry Vyhrej Život. Jedná se o deskovou hru pro zlepšení investičních dovedností.

Prodej, e-shop vína, výroba - vína. Vinařství-výroba kvalitních přívlastkových vín a vín pro speciální příležitosti. Bojanovský sklep. Ubytování, penzion: -celková kapacita penzionu je 49 lůžek.

Zahradnictví. Prodej: -jehličiny, keře, skalničky, trvalky, pokojové květiny, řezané květiny -postřiky, zemina, sazenice, hnojiva, květináče, truhlíky, dušičková vazba, vánoční vazba, smuteční kytice -zahrádkářské doplňky -ekologická zelenina.

Firma provozuje vinařství s možností degustací vína také prodejem vína přes e-shop. Poskytujeme také ubytování v Penzionu Pivovar, Vinice Hnanice, Obecná škola, U Kostela, U Pivovaru. Vyzkoušet také můžete Apartmány Velký a Malý sklep.

Květinářství: - firemní klientela (květiny pro firemní a státní sektor) - svatební kytice (dekorace na míru, kytice na míru) - smuteční kytice (pohřební květiny) - dárkové kytice - aranžmá (dušičkové, vánoční) - kunštátská keramika, orchideje, růže, květináč, hnojivo, svíčka, substrát, pokojové rostliny.

Radek Navrátil se zaměřuje na degustace a prodej rumů a barový catering.

Robert Grudnik se zaměřuje na prodej dámského oblečení, obuvi, šperků, bižuterie a pánského oblečení.

Prodej: -hrnkové, řezané a pokojové květiny, balkonovky, trvalky, letničky, léčivky ad.

Internetový obchod - včelí produkty Prodej - výrobky z včelích produktů včelařství.

E - shop s nadčasovým skandinávským designem: - nábytek, svítidla, doplňky značek HAY, Muuto, Vitra, Menu, Normann Copenhagen, Fritz Hansen, String, Gubi a další

Prodej odolných a omyvatelných obojků a vodítek Biothane na e-shopu Dogs4u. Zakázková výroba obojků a vodítek z veganské kůže s možností potisku jména. Možnost objednání klasických, loveckých, přepínacích, i stopovacích vodítek. Doplňkový prodej klíčenek.

JAVO INTERNATIONAL LIMITED spol. s r.o. se zaměřuje na prodej solární kosmetiky, masážních emulzí, kosmetiky po opalování a solárií.

Radim Zajíček provozuje solární studio a prodává solární kosmetiku.

E-shop: -bezdrátová technika -tonery a náplně -zahradní doplňky -regulátory vlhkosti -topení a chlazení aj.

Maloobchod, prodej: -potraviny -trvanlivé potraviny -čerstvé potraviny -kosmetika, drogerie -textil, konfekce, módní doplňky, obuv -potřeby pro zvířata -hračky, sport, hobby -auto-moto potřeby -kancelářské potřeby, papír, párty zboží -elektro, domácí potřeby -knihy, hudba, video, denní tisk.

Maloobchod, prodej: -potraviny -trvanlivé potraviny -čerstvé potraviny -kosmetika, drogerie -textil, konfekce, módní doplňky, obuv -potřeby pro zvířata -hračky, sport, hobby -auto-moto potřeby -kancelářské potřeby, papír, párty zboží -elektro, domácí potřeby -knihy, hudba, video, denní tisk.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zámečnictví, nástrojářství Kovářství, podkovářství Truhlářství, podlahářství Projektová činnost ve výstavbě -Pronájem a půjčování věcí movitých -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, ...

Provozovatel aukčního portálu Aukro.cz.

WORLD of CHILLI, s.r.o. se zaměřuje na prodej potravin s chilli jako jsou například pasty, zeleniny, omáčky a mnoho dalšího.