FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Železářství a nářadí, spojovací a hutní materiál. Železářství a nářadí, nástroje a pomůcky značek Ajax, Brano, Euro Nářadí, Fasty Professional, Fischer, Kress, Pilous, Proma, Mungo, Narex, Tona, Vingu a mnoho dalších.

Velkoobchodní prodej širokého sortimentu vysoce kvalitních produktů z oblasti spojovací a upevňovací techniky, nářadí, šroubů, dílenské chemie a také ochranných pomůcek má pro Vás společnost reca spol. s r.o.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Velkoobchod a maloobchod

Pokud hledáte originální, zdravé a ekologické pochoutky, pak je pro vás firma Grig a.s. tou pravou volbou. Grig a.s. je mladá česká firma, která se specializuje na výrobu a prodej potravin s obsahem jedlého hmyzu. Jedlý hmyz je bohatý na bílkoviny, mikroživiny a minerální látky, a zároveň je jeho chov méně náročný na životní prostředí než chov ...

Vše pro řemeslo, průmysl a obchod. Velkoobchod se železářským zbožím, železářství. On-line webkatalogy včetně ceny jsou k dispozici na našich www stránkách. Nejširší sortiment železářského zboží. Kování a spojovací technika: Stavební kování - okenní a dveřní kování - okapnice, parapety, těsnění - dveřní závěsy, dveřní zavírače, ...

Výroba, výrobce, dodávka, prodej: -průmyslových, průmyslové dřevěné obaly, dřevěných, obalů. -výrobky ze dřeva, dřevo, OSB, překližky a dřevotřísky - bedny, palety, latění. Certifikace pro export do zámoří. Realizace balení u zákazníka i ve vlastních prostorách. Mezinárodní logistika, vedení skladů, sklady, podnikové poradenství, komplexní ...

Internetový prodej, e-shop: -značkové parfémy pro ženy i pro muže -kosmetika -dárkové sady, poukázky -pouze originální zboží všech značek od Armani po Yves Saint Laurent -doprava po celé ČR vždy ZDARMA. Sídlo: Prvního pluku 8a, Praha 8 - Karlín.

Šperkařská dílna, která vyrábí originální kvalitní šperky s jedinečným designem. Prodej zásnubních a snubních prstenů. Výroba prstenů, náušnic, náhrdelníků, dětských náušnic a autorských šperků.

Výrobce a prodejce botanické kosmetiky pro pohlazení těla i duše. Naše výrobky zakoupíte na e-shopu nebo u vybraných prodejců v rámci celé ČR. Sortiment zahrnuje krémy, oleje, balzámy na rty, parfémy, dětské produkty, doplňky stravy, esenciální oleje a další produkty.

Internetový obchod a kamenná prodejna v Brně se stylovým dětským oblečením v rockovém stylu. Dupačky, bryndáky nebo mikiny s rockovou tématikou. Možnost potisku oblečením vlastním motivem zákazníka.

Internetový obchod a kamenná prodejna s českým šitým oblečením pro děti a maminky. Prodej čepic, kukel, overalů, kalhot, tepláků, legín, triček, body, kraťasů, šatů a rukaviček. Dámské bundy na nošení dětí, čelenky a tílka.

Prodejní sklad. Velkoobchod: -papír -kancelářské potřeby -školní potřeby -internetový obchod, e-shop.

BUCKET''S Delivery, s.r.o. poskytuje noční rozvoz alkoholu po Brně.

Dovoz, distribuce, velkoobchod textilu vhodného k reklamním účelům. Reklamní textil: -reklamní textil CHILI (kšiltovky, čepice, šály, rukavice, klobouky, polokošile, větrovky, vesty, fleecové produkty -reklamní textil Sol's (trička dámská a pánská, polokošile, košile, mikiny, fleece a sportovní bundy, vesty, ...

Společnost MadaCraft s.r.o. provozuje eshop s módními doplňky.

Firma TRUHLÁŘSTVÍ BRNO - Jiří Hemzal se sídlem v obci Útěchov v Jihomoravském kraji se zabývá výrobou nábytku na míru. Vyrábíme především zařízení interiérů, kanceláří a vybavení do restaurací. Současně také nabízíme výrobu obalů pro mezikontinentální dopravu - různé typy beden. V rámci své činnosti pro své zákazníky také zajistíme opravy a ...

Prodáváme vysoce kvalitní extra panenský olivový olej z Kréty. Olivy pochází z našich rodinných olivových hájů. Olej je získán přímo z oliv a pouze mechanickými postupy z prvního lisování za studena. Je jednodruhový z odrůdy Koroneiki a má ochrannou známku původu Sitia Lasithiou Kritis P.D.O. Vyzkoušejte opravdu kvalitní a autentický krétský olej.

Pohřebnictví: -pohřeb do země v Brně a na území ČR -kremační obřad, kněz, řečník -květinové dary k obřadu, tisk stuh -tisk úmrtního oznámení na počkání -smuteční obálky -hudba v obřadních síních -dechová hudba při pohřbech do země -převozy zesnulých po celé ČR -prodej smutečních doplňků.

Návrhy, realizace a prodej osvětlení, svítidel a světelných zdrojů.

LITEX Brno nabízí: - jednodílné a dvoudílné dámské plavky (libovolná kombinace velikostí plavkové podprsenky vel. A-F a plavkových kalhotek) -pánské plavky - dětské plavky - spodní prádlo - oblečení pro sport a volný čas - těhotenskou módu - funkční prádlo - doplňky (ponožky, plavecké doplňky, zimní čepice a rukavice, lyžařské kukly, ...

Naší specializací je výkup zlata, stříbra v Praze, středních Čechách, výroba Au a Ag litých polotovarů, zpracování a příprava 3D grafických návrhů šperků, výroba šperků na zakázku, prodej investičních slitků značky Argor Heraus.

Výroba a prodej: - pekárenské výrobky - cukrářské výrobky - mouky a mlynárenské výrobky - těstoviny.

Společnost ANJA BAGS s.r.o. provozuje e-shop Demix, kde zakoupíte dámské kabelky, pánské tašky, roušky, dezinfekce, batohy, doplňky, oblečení (i dětské), kosmetiku a šperky. Sortiment tvoří výrobky známých značek 4U CAVALDI, VUCH, Gregorio, Green Wood, Sanchez, David Jones, Disney, Ellise a další.

COLEMAN S.I., a.s., Brno Dodavatel materiálu pro střechy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - střešní taškové krytiny betonové, pálené, vláknocementové, plechové tabule, asfaltové krytiny, přírodní, střešní doplňky - plechové střechy (plech měď, pozink titanzinek, nerez v různých tloušťkách, tabule i svitky, ...

PK SERVIS Group s.r.o. prodává řemeny, řetězy, ložiska, maziva a oleje.