FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Pealock holding, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej zámků na jízdní kola a lyže.

Kristýna Svidroňová se zaměřuje na optimalizaci webů a vyrábí a prodává NANO roušky.

Zázračná s.r.o. se zaměřuje na výrobu lokálních nealkoholických nápojů, jedná se například tonik, perníkovou limonádu nebo kolu.

Společnost Vendeavour Service a.s. se zaměřuje na prodej 100% rostlinných produktů a veganské potraviny.

Rozvoz ledu Brno s.r.o. se zaměřuje na rozvoz kostkovaného ledu, ledové tříště a pronajímá mrazící boxy.

Firma U DVOU PSŮ se zaměřuje na výrobu a prodej psích keksů, dortů a dárkových kostí.

Společnost TWATA factory s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej dámského, pánského a dětského oblečení.

Miloš Komprs podniká v oblasti zdravé výživy, nabízí doplňky stravy a zabývá se čínskou medicínou.

Iveta Nedomova Design s.r.o. se zaměřuje na design a prodej oblečení nekonvenčního, skandinávského stylu vhodného pro všechny druhy postav. V sortimentu je možné najít halenky, mikiny, sukně, šaty, čepky a mnoho dalšího.

VSB Lighting s.r.o. se zaměřuje na prodej komponentů pro strojírenství, kotevní techniku, stavební chemii a na svém e-shopu má i široký výběr nářadí a komponentů.

CBD STAR s.r.o. se zaměřuje na výrobu, velkoobchod a prodej konopných olejů, kosmetiky a a doplňků na e-shopu.

Společnost spolu-bez-lepku s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej bezlepkového pečiva, cukrářských výrobků a potravin.

Společnost Czech Nutrition s.r.o. se zaměřuje na prodej doplňků stravy na hubnutí, sport, svaly, posilování, pro zdravý životní styl a také oblečení a láhve.

Společnost Wiretech s.r.o. se zaměřuje na spojovací techniku, zpracování kabelů, odporové svařování a uoltrazvukovou technologii.

Společnost Waterdrop CEE s.r.o. se zaměřuje na výrobu ovocných a bylinných příchutí ve formě kostek určených do perlivé i neperlivé vody.

ZENZERO se zaměřuje na výrobu a prodej produktů obsahující zázvor, jedná se například o sirupy, bonbóny, sušenky, koření a mnoho dalšího.

Cukrářská výroba a studená kuchyně Vlastimil Kunc z Brna připravuje slané i sladké dobroty na Váš stůl. Přichystá pro vás chlebíčky, obložené mísy a další výrobky studené kuchyně. Upeče svatební dort, cukroví, koláčky a další dezerty a cukrářské výrobky pro jakoukoliv příležitost.

Jsme výrobce kompletních řešení automatických a poloautomatických vertikálních balicích a dávkovacích strojů. Jsme připraveni Vám dodat kompletní řešení včetně dávkování, balení, kartonování, robotického řešení, etiketování, kontroly kvality, detekce kovů a paletizace. V našem portfoliu naleznete vertikální balicí stroj nové koncepce ...

E-shop prodej dětského vybavení. Nabízíme: - nosítka, židličky a houpací lehátka - hračky a kočárky pro panenky - vybavení dětských pokojů - kočárky a golfáče - postýlky - nábytek.

Společnost Apokryf shop, s.r.o. se zaměřuje na prodej knih, DVD, CD, hraček a dárků.

PhDr. Adam Chalupníček provozuje internetový jarmark služeb, zboží a výrobků.

Naše společnost působí na trhu jako dodavatel těch nejlepších a nejkvalitnějších potravinářských výrobků. Naším cílem je udržet trvalý rozvoj dobrého jména Steinhauser a všech značek a výrobků s ním spojených. Certifikáty: -certifikát pro systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě výsekového masa a masných výrobků -certifikát normy ISO ...

Nabízíme ucelenou řadu proteinových jídel, které byli získány z přírodních zdrojů (mléko, vaječný bílek a sója). Tyto zajišťují lidskému organismu vyvážený přísun aminokyselin. Proteinová dieta je mimořádně vhodná pro redukci tělesné hmotnosti.Jedná se o dietní přípravky s vysokým obsahem bílkovin, s velmi nízkou kalorickou hodnotou a sníženým ...

BECK STAVBY s.r.o. se zaměřuje na provádění staveb, jejich změn, odstraňování a na silniční motorovou dopravu.