FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ing. Pavla Slezáčková provozuje eshop se sortimentem: - květiny - poradenství s pokojovými květinami - návrhy na umístění rostlin do interiérů i exteriérů Poskytuje ubytování v apartmánech kapacita 14 lůžek.

Obchodní činnost: - zemědělské komodity - zemědělské a zahradnické výrobky a potřeby - agrochemikálie. Výroba: - osiva polních plodin. Ošetřování a úprava osiv na základě individuálních požadavků. Distribuce Lanirat MICRO pro ČR.

Výroba a distribuce: - závodní stravování. Cateringové služby, gastroslužby. Restaurace: - kapacita 80 míst - možnost pořádat večírky, rauty atd. Pronájem: - skladové a výrobní prostory.

Výroba a prodej: - sklápěcí postele a jejich mechanismy - výsuvné postele a jejich mechanismy - lamelové rošty - zdravotní matrace - polohovací rošty - sklopné postele a mechanismy - jednolůžka - dvoulůžka.

Společnost ABRAHÁM FRANTIŠEK-OBALY s.r.o. vyrábí obaly z PE, PP, MI (sáčky, tašky, přířezy, pytle) a další.

Pneuservis pro osobní, užitková, SUV a OFFROAD vozidla. Prodej: nové pneumatiky všech rozměrů a značek, včetně duší a příslušenství.

Velkoobchod: -sluneční brýle -letní čepice a klobouky -zimní čepice a kulichy -baseballové čepice a klobouky -pletené a sportovní rukavice, šály.

Výroba hluboce zmraženého pečiva - určené k domácímu dopečení - kaiserky - raženky - bagety - bulky - chleby.

Výroba, prodej: - domácí potřeby z plastů - lisování technických výtisků - zakázková výroba - nástrojářská činnost - formy na lisování plastů.

Výroba, prodej, e-shop: - firemní oblečení - uniformy, školní uniformy - ručníky

Prodej: - ložiska a příslušenství - gufera, O kroužky - klínové řemeny - nářadí, nástroje - spojovací a hutní materiál - Loctite - hadice - brusivo - výroba hydraulických hadic - svařovací materiál - pojezdová kola.

Výrobce kvalitního a poctivého českého piva. Řemeslná výroba různých druhů piv - například Brněnský rodák, spodně kvašené pivo. Koncept kočovného pivovaru - výroba piva v technologii a volných kapacitách jiných pivovarů.

E-shop s předměty, insigniemi a dalšími produkty připomínající výsadkové jednotky minulosti a současnost. Prodej pamětních mincí, odznaků, nášivek, náramků, triček, pohlednic, publikací a doplňků.

Gama expert s.r.o. provozuje e-shop se spotřební elektronikou, televizemi, mobilními zařízeními, počítači a vybavení do dílen, na zahrady, domů i bytů.

Jana Novotná se zaměřuje na prodej dámského oblečení, doplňků, kabelek, peněženek a bižuterie.

Český výrobce společnost Kaspo vyrábí kojenecký textil a doplňky pro miminka a děti. Dílnu i kamennou prodejnu, kde najdete široký výběr rychlozavinovaček, prostěradel i povlečení do postýlek a kočárků, dupaček, oblečky ke křtu nalezete v Prostějově.

Palety Morava s.r.o. se zaměřuje na prodej, opravy a servis různých druhů palet, paletových ohrádek a gitterboxů.

Flexis22 s.r.o. se zaměřuje na výrobu a dodávku sáčků, pytlů a plastových obalů.

Ivana Trundová se zaměřuje na pečení a prodej croissantů, koláčků, cukroví, přípravu chlebíčků a dalších dobrot.

Prodej, montáž, pronájem: - dopravní značení.

Botanico, prodej přírodních produktů. Bylinné sirupy, čaje, kosmetika, lahůdkářství, med, doplňky. E-shop. Ordinace praktického lékaře pro dospělé Arbesovo náměstí 6, 796 01 Prostějov

E-shop s kvalitními chovatelskými potřebami z Anglie.