FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba, prodej: - obalové materiály z HDPE, LDPE a polypropylenu.

Profitex-Prostějov. Výroba, prodej: - pracovní oděvy, obuv a ochranné pomůcky - pracovní rukavice, pracovní oděvy, pracovní obuv, ochranné brýle, přilby, masky. Výroba a prodej povlečení, ložní soupravy bavlna, krep, flanel. Prostěradla froté, bavlna, jersey.

E-shop s úklidovými pomůckami. Pomůcky pro úklid je možné zakoupit i v kamenné prodejně v Prostějově. Prodej úklidových vozíků, pomůcek na mytí oken a podlah, ometače prachu a pavučin. Dodáváme odpadkové pytle a sáčky, dávkovače na toaletní papír, mýdla.

Žešovská pálenice s.r.o. je rodinný ovocný lihovar, který se od roku 2002 zabývá zpracováním ovocného kvasu v obci Žešov. Nabízíme vám kvalitní zpracování v moderně vybavené pálenici. Z vašeho ovocného kvasu vám vypálíme domácí lihovinu k vaší velké spokojenosti. Objem naší činnosti se každoročně zvyšuje. Najdete nás v obci Žešov č.p. ...

Firma Botanico se zabývá ruční výrobou přírodních produktů. vyrábíme bylinnou kosmetiku a sirupu, dezinfekční a čistící prostředky. Připravujeme čajové a kořenící směsi. Balíme dárková balení s našimi produkty. Provozujeme také lahůdkářství a kavárnu.

Ing. Marie Kudlíková provozuje obchůdek jako za starých časů. U nás najdete poklady za rozumné - často smluvní - ceny.Převažují použité i nové dámské oděvy, ale přibudou i doplňky do domácnosti a jiné vintage poklady. The And je o nových začátcích, kde se vše točí okolo zužitkování nevyužitých materiálů estetickým způsobem.

Expresivní rozvoz alkoholických i nealkoholických nápojů v Prostějově a Olomouci. Možnost osobního vyzvednutí objednávky na pobočkách. Ceny nápojů nižší než v nonstopech nebo na benzínových stanicích.

E-shop a kamenná prodejna v Prostějově s rybářskými potřebami. Prodej pomůcek pro různé způsoby lovu - kaprařina, zimní rybolov, plavaná, moře, muškařina, feeder, sumčařina a další. Zákazníci zde nakoupí nástrahy, návnady, krmení i dárkové předměty pro rybáře.

Květinářství a kavárna Kavalír v Prostějově. Kavárna s venkovním posezením, domácími zákusky, víny i ostřejšími alkoholickými nápoji. Příprava snídaní. Prodej květin a květinových vazeb, dekorací a doplňků.

aktuální kontakt nenalezen Maloobchod: -ponožky -punčochové zboží.

Zahradnictví Quercus, okrasná školka Přemyslovice. Maloobchod i velkoobchod: - okrasné dřeviny - listnaté i jehličnaté stromy a keře - venkovní rostliny - květiny - trvalky, letničky, skalničky, cibuloviny.

Prodej řezaných a pokojových květin. Květinářství: - originální vazby a aranžování květin - svatební, smuteční kytice - kytice z uzenin - luxusní a reprezentativní kytice - věnce - sušené, umělé květiny (uvázaní dekorace do domu) - rostliny pro pěstování - okrasné dřeviny - zahrádkářské potřeby - rostliny pro výsadbu. Rozvoz květin ...

Prodej řezaných a pokojových květin. Květinářství: - originální vazby a aranžování květin - svatební, smuteční kytice - kytice z uzenin - luxusní a reprezentativní kytice - věnce - sušené, umělé květiny (uvázaní dekorace do domu) - rostliny pro pěstování - okrasné dřeviny - zahrádkářské potřeby - rostliny pro výsadbu. Rozvoz květin ...

Výroba a prodej - solární sprchy Prodej - solární sprchy Výroba - solární sprchy

POENTON s.r.o. se zaměřuje na prodej šperků, náušnic, náhrdelníků, náramků, prstenů a sad.

Amcor Flexibles Prostějov s.r.o. vyrábí flexibilní obaly na potraviny, nápoje a krmivo pro psy.

MDDr. Martina Koutná provozuje stomatologickou ordinaci. Mimoto provozuje s-hop s potřebami pro domácí mazlíčky - od obojků, přes pamlsky, hračky až po pelíšky.

Potraviny pro zdraví, farmářské, bezlepkové, bylinky, čaje, superpotraviny, koření, doplňky výživy, ekodrogerie, kurzy vaření. Zajišťujeme zdravý pitný režim pro domácnosti i firmy, prodej, pronájem a servis výdejníků vody. Poradenství osobního rozvoje a výživové poradenství .

Velkoobchod, maloobchod, prodej bytového textilu. Prodáváme ložní soupravy, povlečení, bavlněné, froté i mikro prostěradla, přikrývky a polštáře z náplní duté vlákno, deky, přehozy, ručníky, osušky, utěrky, ubrusy a prostírání. Vybavujeme ubytovací a stravovací zařízení, šijeme ubrusy na zakázku. Provozujeme internetový prodej. ...

Internetový obchod s dětským, dámským a pánským oblečením. Prodej plesových šatů a módních doplňků. Doplňkový prodej elektroniky.

E-shop s bižuterií. Prodej dřevěných korálků, náramků, náušnic, vlasových doplňků, kabelek, boží, šátků, prstenů, pásků, broží a dalšího zboží.

Výroba a distribuce: - plastové výrobky (plastové obaly).

Prodej: - lesní a zahradní technika - řetězy a lišty pro harvestory, pilové řetězy - ochranné pomůcky - oblečení pro práci v lese - protipořezové oblečení a obuv - elektrické ruční nářadí pro les, dílnu a zahradu.

Výroba, prodej: -sportovní míče-volejbal, basketbal, fotbal, házená, mediciální míče -textilní, turistické, horolezecké, kožené ruksaky -sportovní, cestovní, školní a jiné tašky -bezpečnostní a zdravotní pomůcky -brašnářské a galantérní výrobky.

Prodej grilů a udíren. Výhradní dovozce grilů a udíren značek Bradley Smoker, Borniak, Louisiana, Everdure, PitBoss, SmooKing, Grill Fanatics do ČR a na Slovensko.