FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba kožených doplňků a oděvů. Subdodavatel pro zahraničního partnera.

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí ...

Velkoobchod vlasové bižuterie HAIR: - spony - skřipce - gumičky - čelenky - prolamovačky - hřebeny - pinety - ozdoby do vlasů.

Prodej: -koberce měřené a kusové všech druhů -čisticí zóny -PVC krytiny -koupelnové lehčené krytiny -běhouny -rohožky -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy -izolační a podložný materiál pod plovoucí podlahy -obkladový a podlahový korek -přechodové a ukončovací lišty -molitany -matrace klasické a zdravotní ...

Zakázková výroba obalů z fólií dle přání zákazníka. Dodáváme po celé ČR, paletové i balíkové zásilky. Obaly z PP, PE, MIKROTEN, PET přířezy, TWIST. Pytle, sáčky rychlozavírací, s lepící klopou, eurovýsekem, výztuhou, možnost potisku. Celofánové kónusové návleky na květiny, kornouty, tlačenková střeva.

Velkoobchod, prodej: - vyšívací nitě - podkladový materiál - doplňkové materiály pro vyšívání - pomůcky pro vyšívání. Příjem objednávek: Plumlovská 62 796 01 Prostějov tel./fax: +420 582 333 421 mobil: +420 605 872 614.

Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. Obor: čisticí prostředky na mytí rukou + čisticí prostředky pro strojírenství a zpracování dřeva

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Nákup a prodej starožitností, šperků, uměleckých a sběratelských předmětů. Znalecké posudky.

Vyrábíme a prodáváme: - plastové bazény - plastové jímky - plastové žumpy - vodoměrné šachty - retenční nádrže - plastové výrobky na zakázku - expanzní nádržky - prodáváme bazénové příslušenství.

Zlatnictví. Maloobchod, prodej: - šperky - opravy šperku - výroba na zakázku dle předlohy - výroba snubních prstenu.

Výroba, prodej: - kalhotky na široké balení kojenců.

Výroba, distribuce: -cukrářské zdobení -barevný kokos -ozdoby z marcipánu -modelovaná zvířátka -cukrářské sypání -marcipán -modelovací a potahovací hmoty -čokoládové zdobení -cukrářské suroviny Také tiskneme na jedlý papír.

Pneuservis. Prodej, oprava: - pneumatiky všech značek - drobné opravy. čištění interieru tepování

Výroba, pořez: - stavební řezivo - palety.

Maloobchodní síť prodejen Vitaland. Prodej doplňků stravy a sportovní výživy.

Vyrábíme z betonu design velkoobjemové nadměrné květníky, květináče, design osvětlení, ražený dekorativní beton, raženou dekorativní omítku, kamenný koberec, lehátka, zahradní nášlapy, městský mobiliář. Beton na zakázku jinak než ho znáte.

Internetový obchod s drogistickým zbožím, který nabízí čistící a úklidové prostředky. Dále prací prášky, aviváže, pleťovou a tělovou kosmetiku, deodoranty, antiperspiranty, dárkové kazety a další. Vše pro čistotu vašeho domova.

Maloobchod, e-shop: - výtvarné, kreativní potřeby.

Pneuservis: - nákladní, osobní, AGRO - prodej protektorů - vyvážení všech typu kol - prodej pneumatik Hankook a Daewoo a jiné za internetové ceny - přezutí nákladních vozidel i v noci. - pneuhotel - lehčí opravy nákladních vozidel - prodej levné nákladní pneu z Číny.

Služby: -manikůra -pořádání seminářů Maloobchod, prodej, e-shop, internetový prodej: -veškerý nehtový materiál.

E-shop, internetový obchod - bytové doplňky - dekorace - keramika, porcelán - dárkové předměty.