FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba: - obaly z plastů - sáčky - tašky.

Řeznictví-uzenářství Martin Páleník. dlouhodobě provozuje řeznictví ve Výšovicích. Zde prodává masné pochutiny a uzeniny vysoké jakosti, a to převážně vlastní výroby. Zakoupíte zde salámy, klobásky, maso na gril, kuřecí čtvrtky, tlačenky, slaninu, droby a další sortiment.

Prodej zahrádkářských potřeb: - osiva zeleniny, květin - velký výběr cibulovin - přísady zeleniny, - balkonové květiny - okrasné dřeviny - ovocné stromky, keře - zahrádkářské potřeby - substráty, hnojiva.

Firma OBALIA, s.r.o. v Prostějově se již od roku 1993 zabývá výrobou obalového materiálu všech druhů a to v různých provedeních a rozměrech. Na našem e-shopu si vyberete zipové sáčky nebo sáčky s lepící páskou a také tašky s reklamním potiskem či bez potisku. Jsme schopni realizovat menší i velké zakázky vynikající kvality.

Společnost MAKOVEC a.s. se soustředí na výrobu a prodej masa, uzenin a tepelně opracovaných i neopracovaných masných výrobků. Navazujeme na tradici poctivého řeznického umění a dodáváme výrobky té nejvyšší kvality. Disponujeme vlastním jatečním závodem a bourárnou masa v Kostelci na Hané, dále vlastníme závod pro výrobu uzenin ve Smržicích a závod ...

Copy centrum. Kopírování, razítka. Prodej lékařských a hospodářských tiskopisů. Kroužková vazba a laminace. Potisk hrnků a triček. Zakázková výroba v oblasti reklamy (vizitky, letáky, plakáty, atd...) Papírnictví. Reklamní předměty. Zakázky a zboží lze objednat jen mailem nebo po teleonu. O způsobu předání budete telefonicky ...

Různorodý sortiment drogistického zboží naleznete v prodejně pana Drahomíra Navrátila. U nás můžete zakoupit kosmetiku, barvy, laky, úklidové a čistící prostředky nebo prací prostředky, vlasovou a tělovou kosmetiku, jako jsou parfémy a deodoranty. Sídlíme na adrese Dolní brána 386, Němčice nad Hanou. Maloobchod, prodej: - drogerie - ...

Gumárensko-plastikářská výroba z technické pryže a pryže s kovem. Vstřikování výrobků z plastů. Výroba těsnících manžet do hydraulických a pneumatických zařízení.

Pobočka. Řeznictví, uzenářství Prodej: - maso, uzeniny.

Maloobchodní prodej: - dámská obuv - pánská obuv - dětská obuv - zdravotní obuv.

Prodej, návrhy, šití: - české a německé záclony - závěsy - garnýže - bytový textil - prostěradla - polštáře - bambusové ručníky - povlečení - utěrky.

Cukrářství: - vyrábíme dorty, zákusky, mini zákusky, rautové dezerty.

Výroba a prodej oděvů nadměrných velikostí

Prodej, servis: - pneumatiky - Alu i plech - protektory.

Prodej: - pneumatiky - ocelové a alu disky - náhradní díly. Servis: - pneumatiky nákladní a osobní - autoklimatizace - opravy alu disků - mechanické a servisní práce - geometrie kol. E-shop: - pneu - náhradní díly.

Pneuservis. Prodej, oprava: - pneumatiky. Rychloservis, autoservis.

Prodej: - železářství - kuchyňské potřeby - jízdní kola - zahradní traktory - sekačky - kultivátory - řetězové pily - zahradní nábytek.

Přední výrobce tkanin. Tkaní a barvení lehkých 100% polyesterových tkanin. Použití: -podšívka -dekorační materiály -svrchní materiály -základní tkanina pro průmyslové využití. Výroba nylonové tkaniny pro výrobu airbagů. IMPRIMA - výroba desek pro bezvodý ofsetový tisk

E-shop - tiskárny - papírenské zboží - kancelářské potřeby - tonery, cartridge - drogerie - školní potřeby.

Výroba, distribuce - průmyslové těsnění.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej metrového textilu a galanterie.

Prodej, e-shop - kočárky, autosedačky - hračky pro děti - nosítka, chodítka.

Navštivte pobočku společnosti SALVATOR STŘECHY v Prostějově. Jsme spolehlivý dodavatel veškerých materiálů a doplňků pro stavbu a rekonstrukci střech. Prostřednictvím 12-ti pobočkové prodejní sítě zajišťuje prodej a distribuci střešních krytin a doplňků pro ploché i šikmé střechy, včetně stavebních materiálů. Samozřejmostí je zpracování ...

Výroba, Prodej, distribuce: - potravinářské doplňky s bylinnými extrakty. Energeticko informační potravní doplnky míchané na míru pro každého jednotlivce. Výroba a používání Moravských květů obdoby Bachovy květové terapie avšak vhodnější pro střední Evropu. Osobní poradenství v řešení příčin chorob. Osobní léčivý magnetismus. Míchání ...