FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Internetový obchod, e-shop: - chovatelské potřeby - krmiva pro psy, kočky, hlodavce, ptáky - akvaristika - teraristika.

Internetový obchod - potřeby pro mazlíky. Prodej, eshop: - krmiva, pamlsky, vitamíny pro psy, kočky - chovatelské potřeby pro psy a kočky: - pelíšky, přepravky, hračky, misky, oblečky a mnoho dalšího - antiparazitika - výcvikové pomůcky. Rychlá expedice po celé ČR.

Květinářství na náměstí Blovice nabízí široký sortiment řezaných a hrnkových květin, dárkového zboží, potřeby pro zahrádkáře i chovatele. Najdete nás na Masarykově náměstí v Blovicích. Květinářství, maloobchod, prodej: - řezané květiny, kytice - svatební kytice - smuteční vazby - hrnkové květiny - květinové vazby - dárkové zboží, ...

Dodávka: - vakuové balící stroje HILUTEC - vakuové balící linky - obaly (vakuové folie, sáčky, misky). Výhradní zastoupení společnosti HILUTEC pro Českou a Slovenskou republiku.

Výroba, distribuce: - textil, oděvní doplňky. Dovoz, import: - luxusní oděvní doplňky z Nepálu (šály, výrobky z jačí vlny...).

Dřevovýroba: - palety - atypické bedny, palety - dřevěné obaly. Prodej, e-shop: - palivové dřevo - dřevěné brikety.

Pekárna, pekařství, výroba: - chléb, rohlíky, housky, celozrnné pečivo - sladké pečivo. Příjem objednávek: - tel.: 736 637 580

Internetový obchod, kamenná prodejna: - italské, francouzské delikatesy - těstoviny, sýry, koření, olovový olej, octy, hořčice - sladkosti, káva, víno - dárkové koše. Kamenná prodejna: - Plzeň, Pařížská 1351/2

Kamenná prodejna, e-shop: - kojící, tulící polštáře - pelíšky pro miminka - potahy na kojící polštáře - dětské povlečení.

Distribuce, internetový obchod: - doplňky stravy. Výhradní distributor výrobků norské společnosti BIOPHARMA A.S. pro Českou republiku a Slovensko.

Hostinská činnost -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých

Služby: - catering Půjčovna, pronájem: - inventář - skleničky - příbory - porcelán - gastro vybavení

Prodej, e-shop: - cartridge - tonery - pásky - papíry - 3D struny

Prodej: - polygrafické zboží

E-shop - tarotové karty - vykládací ubrusy - amulety - deníky, diáře - šperky. Kamenný obchod - adresa: Rooseveltova 15, Plzeň.

Prodej, e-shop, oprava: - hudební nástroje

E-shop - dárkové zboží a suvenýry s tématikou amerického retra - retro cedule - reklamní SPZ - šperky, hodiny, nášivky, trička, brýle, ...

E-shop - ochrana sluchu proti hluku - špunty do uší.

Dodávka, prodej - obalové materiály - pytle, sáčky, přířezy - fólie, obálky - vlnitá lepenka - kartonové krabice - lepící pásky - gumičky.

E-shop: - pánské doplňky - hodinky - sluneční brýle - kosmetika - gramofony - sluchátka - KeepCup hrnky

Prodej: - vše pro lakovny - práškové barvy -silikonové krytky, ucpávky, pásk - oleje - měřící přístroje Prodej, oprava, servis: - stříkacího zařízení ZEUS - technologie pro práškové lakovny

E-shop: - čelenky pro děti - módní doplňky - fotorekvizity - fotopozadí

Prodej: - bylinné přípravky, produkty - přírodní kosmetika - eko drogerie - dárkové předměty