FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Keramika-drátování -výroba, prodej -točená a drátovaná keramika. Knihkupectví. Prodej: -výtvarné oděvy.

Výroba - kytary akustické, jumbo, šestistrunné, celomasiv - banjo čtyřstrunné, pětistrunné, šestistrunné - mandolíny

Výroba: -brašnářského a sedlářského zboží -kožená galanterie.

Výroba, prodej: -pracovní, ochranné oděvy -kombinézy, vesty, laclové kalhoty -kuchařské, řeznické oděvy, vatované -zimní oděvy -ubrusy, lékařské kalhoty a pláště.

Prodej - kojenecké a dětské zboží postýlky, hračky pro novorozence, hrací deky, kojenecké lahve, lahvičky, hrnečky, dudlíky, šidítka, přebalovací pulty, potřeby na koupání a hygienu, pleny, těhotenské oblečení - kočárky

Květinářství - květiny hrnkové a řezané - dekorace ze sušených květin, svíček

Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -domácí potřeby.

Firma JI-GO Pneuservis s.r.o. se sídlem v Náměšti nad Oslavou nabízí širokou škálu služeb pro osobní, nákladní i zemědělská vozidla. Je autorizovaným servisem značky LASSA, která je známá svou kvalitou, výdrží a prémiovou výrobní technologií. Můžete si zde vybrat z bohaté nabídky pneumatik, náhradních dílů, filtrů MANN a dalších produktů pro vaše ...

Maloobchod, prodej: -sklo -porcelán -dárkové zboží.

Maloobchod, prodej: -kancelářské potřeby -papírnictví.

Obchodní dům: -hračky -elektro -drogerie -papírnictví -barvy, laky -nástroje -hospodářské nářadí -zahradní zemina, postřiky.

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby -železářství -zahradní technika -krbová kamna.

Dřevovýroba: -pila -zpracování dřeva -výroba dřevěných obalů.

Dovoz, prodej, montáž a servis: -dojící technika -elektrické ohradníky -vybavení pastvin -jezdecké potřeby -zastoupení firmy Westfalia Surge.

Zastoupení firmy Union Knopf. Velkoobchodní a maloobchodní prodej úchytek k nábytku, galanterního a doplňkového zboží.

Justwood s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej dřevěných hraček, her, beden, stojanů, fotoalb a dalších výrobků.

Výroba: -stojany, drátěné police, vozíky, palety

Distribuce, prodej maziv, olejů, tuků, průmyslová, biologická a potravinářská maziva, motorové a převodové oleje, technologické kapaliny, kompletní servis a poradenství v oblasti mazání, tribologické rozbory olejů. Doprava po celé ČR a likvidace upotřebených olejů zdarma.