FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výhradní distributor přírodní kosmetiky BAREKOL pro ČR: -krémy -na citlivou a suchou pokožku, na normální a smíšenou pleť, na ruce -relaxační přípravky na kloubní potíže, na bolesti svalů -pleťové vody -čistící mléka -gely na pleť, na klouby -pleťové masky -samoopalovací mléka -internetový obchod.

Výroba, prodej: - pletené zboží - šaty, vesty, svetry, kabáty, - pro firmy svetry a kalendáře - čepice, šály / i sportovní kluby / - pletená metráž

Přírodní kosmetika Barekol s léčivými účinky s vysokým obsahem účinných látek, vyráběná speciálními šetrnými postupy, vhodná i pro nejcitlivější pokožku. Přírodní kosmetika, bio kosmetika, krém na ruce, pleťový krém, noční krém, samoopalovací krém, denní krém, hydratační krém, pleťová kosmetika, pleťové krémy, příodní kosmetika, pánská kosmetika.

-Výroba strojů a zařízení -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Testování, měření, analýzy a kontroly -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu Obráběčství

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - upínací prvky, šroubky - kalibrační měřidla - lakování - stroje.

Prodej, maloobchod: -nábytek, válendy, kuchyně, dvoulůžka, obývací stěny, dětské pokoje, postýlky, židle, sedací soupravy -ratanový nábytek (přímý dovoz z Asie) -nábytek z bambusu (přímý dovoz) -kancelářský nábytek -podlahové krytiny, koberce -záclony, metráž -průmyslové zboží -drogerie, hračky.

Textilní výroba, výroba kožených rukavic - vycházkové, sportovní, speciální.

KOH-I-NOOR HARDTMUTH Trade a.s. zajišťuje pro KOH-I-NOOR HARDTMUTH a.s. prodej v České Republice. Má zde vybudovanou tradičně rozsáhlou distribuční síť značkových a partnerských prodejen. Na domácím českém trhu patří mezi tři největší velkoobchody s kancelářskými a školními potřebami.

Maloobchod, prodej: -knihy, mapy, průvodce, autoatlasy -velký výběr dětské literatury -obrazy - originály i reprodukce -výprodej DVD, CD, MC -levné knihy -porada na odborné úrovni.

Výroba, prodej: -škrobové sirupy-bonbonářské a konzervárenské. Balené polotovary v prášku: -bramborové, chlupaté a selské knedlíky -bramborovou kaši -škubánky, bramborové těsto -bezlepkovou dietu -pudinky k přípravě za studena. Modifikované škroby: -oxidované, esterifikované, kationizované -bobtnavé škroby, amylíny, ...

Maloobchod, prodej: -hodiny, hodinky, budíky -prstýnky, snubní prsteny -náušnice, řetízky, náramky -náhrdelníky -šperky. Oprava: -hodinářské výrobky -zlatnické zboží.

Výroba, prodej za smluvní ceny, instalace, oprava, servis: -textilní maloprůměrové pletací stroje Obchodní činnost: -pletací stroje Práce: -strojírenská výroba na CNC strojích -broušení na plocho, na kulato -soustružení -frézování -zámečnické -svařování v CO2 -ostření nástrojů Specifikace strojního vybavení: -dělení ...

Velkoobchodní prodej: Zpracované a nezpracované rostliné výrobky -obolí, řepka, ječmen, mák, kukuřice -mouka Zpracované a nezpracované živočišné výrobky -skot, prasata -mléko Zemědělské komodity Sušení a čištění: -zemědělské produkty -posklizńová úprava Průmyslová hnojiva Agroslužby Poradenská činnost: -zemědělství.

Naše firma se zabývá výrobou ochranných nepropustných inkontinenčních kalhotek, plen a různých typů body pro dospělé, které trápí inkontinence. Naše firma se snaží zajistit lidem, trpící problémem inkontinence fungování v každodenním i společenském životě. Poskytujeme internetový prodej pomůcek, které zajistí pohodlí a pocit bezpečí. Šití ...

Tradiční rodinné pekařství z Třebíče. Lahodné čerstvé pečivo každý den: - slané pečivo (rohlíky, kornšpice, dalamánky, , francouzské bagety, sezamové pletýnky) - sladké pečivo (loupáky, koláčky, koblížky, vánočky).

Jiří Veselý provádí: - prodej a servis motorových pil - prodej a opravy lesní a zahradnické techniky - broušení řetězů, výroba klíčů

Nábytek U Zubra Prodej nábytku: -ložnice, postele, matrace, rošty -kancelářský nábytek -křesla, židle -obývací pokoje -sedací soupravy -obývací stěny -kuchyňský nábytek -stoly, židle.

Prodej: -železářské zboží -kotle, kamna, krbová kamna, krbové vložky -sporáky na tuhá paliva.

Maloobchod, prodej: -nábytek -bytový textil.

Nákup a prodej sudového a lahvového vína. Prodáváme moravská i zahraniční vína z Rakouska, Moldávie, Chile a další země, Zapůjčujeme výčepní zařízení včetně kompletní montáže a servisu. Váno rozvážíme po celé ČR. Možnost zakoupení vína v některé z našich vinoték.

Maloobchod, prodej: -kojenecké potřeby -dětské oděvy.