FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Služby: -výroba z plastů -výroba krabiček pro zlatnictví -autodoprava.

Prodej: -kancelářský spotřební materiál. Služby: -renovace tonerových kazet.

Výroba, opravy laminátových výrobků: -lodě -kádě -žlaby -formy.

Výhradní distribuce kosmetiky Barekol pro velkoobchody a lékárenská zásobování v ČR, distribuce pro obchody a přímý prodej, provozovatel internetového obchodu.

Výroba: -kožená galanterie -kufříky -peněženky -kabelky.

Výroba, velkoobchod, prodej: -spojovací materiál -nerezové šrouby -spojovací a upevňovací díly -barevné kovy.

Výroba, prodej: - ponožky - punčochové zboží.

Výroba a prodej: -uzenářské speciality -masné výrobky.

Maloobchod, prodej: -papírnictví -hračky -sportovní potřeby.

Maloobchod, prodej: -řezané květiny -zeleninová sadba -okrasné stromky -ovocné stromky -pohřební květiny. Služby: -vazba květin -výzdoba restaurací -svatební kytice. Výroba, prodej: -slaměné kruhy.

Provozování pěstitelské pálenice. Práce: -truhlářské -obráběčské.

Slepičář.cz je firma, která se zabývá prodejem živé drůbeže, krmiv a doplňků pro chovatele. Nabízí široký sortiment slepic, kachen, hus, krůt a dalších druhů hrabavé drůbeže. Zákazníci si mohou vybrat mezi mladými kuřaty nebo zkušenými nosnicemi, které snášejí vysoký počet vajec. Slepičář.cz také prodává kvalitní krmivo, vitamíny, očkovací látky a ...

Malobochod: -řezané květiny -pokojové venkovní a balkonove květiny -sušina, dárkové zboží -návody na pěstování pokojových rostlin, lyofilizace, zásilkový obchod.

Maloobchod, prodej, opravy: -hodiny, hodinky -zlaté šperky -snubní prsteny.

Výroba, služby: -zpracování dřeva -provoz pily -stavební řezivo, dřevěné obaly a palety.

Výroba: -textilie -textilie pro výrobu ložního textilu -textilie pro automobilový průmysl -textilie pro transportní a obalové použití.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -okrasné keře -jehličnany -ovocné stromky -trvalky.

Maloobchod, velkoobchod: -mycí houbičky -autohouby -koupelové a masážní houby a utěrky.

Výroba a prodej výsekového masa a uzenin. V sortimentu se nachází drobné masné a trvanlivé výrobky, salámy, speciality, široká nabídka šunek všech jakostí.

Výroba, prodej: -zahradní hadice -technické hadice -hadice pro zemědělství -hadice pro domácnost -sprchové hlavice, koupelnové doplňky -rychlospojky a koncovky ke vzduchovým hadicím -hadicové spony -PVC granuláty.

Maloobchod, e-shop: -vinotéka -vína, víno -sýry -dárkové koše -dárkové sklo -proutěné zboží.

Velkoobchod: -potravinářské obaly -papírové tácky -potravinářské obaly -fólie -sáčky -plastové nádobí -obalový materiál.

Velkoobchodní prodej: -hovězinové a vepřovicové usně pro obuvnický i kožedělný průmysl.

Vítáme Vás v internetovém obchodě, který je zaměřen především na šátky a věříme, že se Vám bude líbit. Náš e-shop nabízí více než 300 šátků skladem a to v 16 kategoriích. Bezkonkurenční nabídka je tedy připravena k okamžité expedici. Co Vám může náš obchod satkylevne.cz nabídnout? - Náš internetový obchod nabízí pouze kvalitní levné šátky z ...