FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Maloobchod, prodej: -smíšené zboží, stavební materiál, bufet.

Maloobchod a velkoobchod: - pracovní oděvy - možnost odpočtu náhradního plnění. Výroba: - pracovní oděvy - možnost odpočtu náhradního plnění.

-Výroba a prodej loutek. -Výroba dřevěných plastik. -Malba, kresba na zakázku.

Zednictví Vodoinstalatérství, topenářství Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Prodej, servis, oprava, montáž. Interiér: -clonící technika vertikální žaluzie, horizontální žaluzie, textilní rolety -interiérové záclonové profily a garnyže -šítí závěsů a záclon -japonské stěny -textilní žaluzie a plisé Exteriér: -screenové rolety -markýzi a slunečníky -venkovní rolety a žaluzie -sítě proti hmyzu -ochrana ...

Knihkupectví. Maloobchod, prodej - krásná literatura, dětské knihy, literární věda, umění, filozofie, teologie, historie, právo, medicína, pedagogika, sociologie, psychologie, jazykové učebnice, slovníky, mapy, průvodce, globusy, učebnice pro SŠ, audio CD

Pekárna. Výroba pečiva a pekařských výrobků - housky - chléb - rohlíky - knedlíky - sladké i slané pečivo

Mlýn Střížov Výroba, prodej: - mlynářské výrobky - pšeničná mouka - pšeničná krupička - ječné kroupy - pšeničné otruby - speciální druhy mouk

Výroba, velkoobchod, prodej, možnost potisku i malé série. Lůžkoviny, ložní prádlo: -prostěradla, povlečení (vyrobené ze 100% bavlněné tkaniny, speciálně konstruované pro velký počet pracích cyklů, vhodné zejména pro nemocnice, ústavy sociálních služeb, domovy důchodců, mládeže, ubytovny, internáty, koleje aj.), možno zhotovit i z krepu, ...

Nabídka produktů z Itálie a zprostředkování obchodu. Pohybujeme se v sektorech jako: potravinářství, textil, nové ekologické energie, motory pro ultralight letadla; a nabízíme zákazníkům nejvhodnější produkty dle jejich poptávky od italských výrobních firem.

Prodej, maloobchod: -zdravotnické potřeby -prostředky zdravotnické techniky -jehly, stříkačky, kanyly, obvazy, náplasti, vata -pomůcky pro inkontinentní -vložky, pleny, kosmetika -vybavení pro kojence a batolata -pleny, podložky, lahve, teploměry, odsávačky -ortopedické pomůcky -ortézy, hole, punčochy, vložky do bot -pomůcky pro ...

Společnost JAMAR je specialista na prodej autodoplňků, střešních systémů, autosedaček, sportovních kočárků na Vysočině od roku 1998. Naší specializací jsou dětské sedačky Römer, dětské kočárky, aktivně a bezpečně s dětmi, střešní systémy, střešní nosiče,  střešní boxy,  nosiče kol střešní, na zadní dveře i na tažné zařízení,  nosiče lyží a ...

Velkoobchod, prodej: -obalový materiál -igelitové tašky, mikrotenové sáčky, tácky, kelímky, folie, přířezy.

Maloobchod, velkoobchod: -železářství -hutní materiály -profily -trubky -ocel -barevné kovy -nerez -spojovací materiál -nářadí -smluvní prodejce FERONA.

Maloobchod, prodej: -stavebniny -nábytek -domácí potřeby -keramika. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -metrový textil, látky.

MAXXISAMPLE s.r.o. se zabývá výrobou prospektových a obalových materiálů pro prezentaci vzorků.

Prodej, maloobchod: -ovoce -zelenina. Prodejní doba: Pondělí 7:30 - 17:00 Úterý 7:30 - 17:00 Středa 7:30 - 17:00 Čtvrtek 7:30 - 17:00 Pátek 7:30 - 17:00 Sobota 8:00 - 11:00 Neděle zavřeno.

Maloobchod, prodej: -ovoce -zelenina. Prodení doba: Prodejní doba Pondělí 7:30 - 17:30 Úterý 7:30 - 17:30 Středa 7:30 - 17:30 Čtvrtek 7:30 - 17:30 Pátek 7:30 - 17:30 Sobota zavřeno Neděle zavřeno

Bc. Lenka Miklíčková provozuje pražírnu různých druhů káv a kavárnu.

HOKAPrima s.r.o. se zaměřuje na prodej ručního nářadí, měřidel, ochranných pracovních prostředků, spojovacího materiálu a dalších produktů.

Matějů s.r.o. se zaměřuje na prodej řeznických a gastronomických potřeb, koření, ocílek a úklidových prostředků.

Závitové tyče s.r.o. se zaměřuje na výrobu nářadí a prodej svěráků, šroubů, spojovacího materiálu a dalších železářských potřeb.

Bohumír Kašík se zaměřuje na výrobu reklamních bannerů, pozvánek, oznámení, firemního loga, webových prezentací, etiket, vizitek a mnoho dalšího.

Vše pro zvířata s.r.o. se zaměřuje na prodej chovatelských potřeb pro zvířata, krmiv, hraček a příslušenství.

Marie Smětáková se zaměřuje na ruční výrobu originálních blahopřání k různým příležitostem a jubileum.