FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Dovoz: -cukrovinka, cukrovinky -lékořicové výrobky, želé, marshmallow -žvýkaček, lízátek, kyselých prášků -dražé, hraček s bonbony, pražené kukuřice a dalších produktů.

Ruční výroba originálních a luxustních blahopřání v precizním provedení za atraktivní ceny.

Prodej, e-shop: - křesla - polštáře - sedací pytle - taburety - houpací sítě - pelíšky pro mazlíčky aj.

Prodej: - barmanské potřeby - gastro zařízení - jednorázové zboží - káva, kávovary - kuchyňské vybavení - nápojové a užitkové sklo - nerezové profi gastronádoby - porcelán, nerez příbory a další.

Distribuce, velkoobchod: - textilních přízí - technických přízí.

Nakladatelství Mlýn, e-shop: - knihy zabývající se Biblí a křesťanstvím

Výroba, prodej, e-shop: - bekovky - čepice - klobouky - kšiltovky, čelenky

Soukromá zemědělská ekologická farma: - ekologické zemědělství - rostlinná výroba - chov skotu, prasat Prodej, e-shop: - bio produkty a potraviny - maso - zelenina.

Maloobchod, prodej: - racionální výživa - bezlepkové a BIO potraviny - DIA výrobky

Coop Supermarket. Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie. Prodejní doba: -po-stř 8.00-19.00 -čt-pá 8.00-20.00 -so 8.00-14.00 -ne 14.00-20.00. Prodejna sítě TIRO.

Svatební salon, studio Vysočina, Jemnice, Moravské Budějovice, Třešť, Želetava Služby: -půjčovna šatů - výběr z 80 druhů šatů různých střihů -organizace svatby na klíč -doplňky, bižuterie -spodní prádlo -parfémy -příprava nevěsty -stálý výprodej svatebních šatů.

Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru.

Prodej, maloobchod: -maso -drůbež -vnitřnosti -uzeniny.

Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel. Zámečnictví, nástrojářství.

Drogerie Teta maloobchod, prodej: -drogerie -kosmetika.

Prodej - pracovní oděvy a obuv pro řezníky - řeznické potřeby nože, ocílky, sekáče.

Ekologická farma: - chov ovcí a koz - prodej luční seno - prodej jehněčího masa a kozího mléka

Naše firma "Knitka" provozuje rodinný obchůdek, který byl založen s láskou a z lásky k poctivé ruční práci. Ručně vyrábíme především pletené, háčkované a šité módní a bytové doplňky pro děti i dospělé, drhané závěsy na květiny, náramky přátelství, vánoční a velikonoční dekorace a mnoho dalšího. Všechny naše vyráběné produkty naleznete na našem ...

Služby, práce: -praní, prádelna -čištění, čistírna šatstvo, kožešiny, kožené výrobky, koberce -označení popř. vyšití log -pomoc při výběru (vhodného) prádla - doporučení osvědčených dodavatelů -možnost zkušebního praní vzorků ap. -doprava zakázek -čištění kostýmů a uniforem impregnace oděvů -ošetření kůží -nehořlavá úprava ...

Výroba: - obědy, zachlazované stravy - studené kuchyně pro firmy, jednotlivce - zajištění rozvozu a výdeje - výroba knedlíků - Jihlava, Fritzova 4260/4 - Jihlava, Na Hranici 4039/8 - Jihlava, Stonařov 329.

Velkoobchod, sklad, e-shop: -tabák, tabákové výrobky -cigarety. Prodejní sklad: U Rybníka 10, Jihlava-Bedřichov