Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Tomáš Jahelka se zaměřuje na internetový prodej krmiva pro psy a kočky, oříšků, chilli zboží, dárkových balení a bílkovin.

Pavel Jirák se zaměřuje na návrh a realizace solární aerátorů a provzdušňování jezírek a rybníků.

Action Retail Czech s.r.o. se zaměřuje na prodej bytového textilu, oblečení, domácích potřeb a papírenského zboží.

Att Investments CZ SE se zaměřuje na prodej zlata, drahých kovů, šperků, medailí a exkluzivních hodinek pro ochranu peněz před inflací.

CERAPOL group s.r.o. se zaměřuje na dodávku manžetového těsnění, flexibilních spojek a adaptérů k opravám potrubí a produkty železniční podpory.

Eva Homolová se zaměřuje na cukrářskou výrobu, pečení různých druhů dortů, zákusků a cukroví.

Helena Buzková se zaměřuje na výrobu a prodej dekorativní a užitkové keramiky a porcelánových šperků.

DONCO CZ s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej přírodní kosmetiky a likérů z oslího mléka.

Výroba a prodej. -laminátové formy a modely zhotovené 3D frézováním a 3D tisk modelů pro lakování a pokovování, silikonové formy-výroba. Prodej: -modely letadel a příslušenství. Výroba: -modely letadel a příslušenství 3D -frézování modelů -tepané šperky.

Internetový obchod - balkónové květiny trvalky, traviny, keře - floristické pomůcky - aranžovací potřeby a materiály Prodej - balkónové květiny trvalky, traviny, keře aranžování květin Návrhy a realizace - zahrady

Služby: - výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů - přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Práce: -autoklempířské -svářečské -stavební -natěračské -zámečnické. Výroba, montáže: -ocelové konstrukce -nákladní silniční doprava.

Multimarket. Prodej: -domácí elektrospotřebiče -nábytek -drogerie, barvy, laky -svítidla -audio, video, HI-FI -sklo, keramika -elektroinstalační materiál -krmivo a chovatelské potřeby -hospodářské potřeby -vodoinstalační, plynoinstalační materiál, kamna, kotle, sporáky -kuchyňské potřeby -jízdní kola -kování, spojovací materiál.

Volnočasové centrum. Restaurace a pivovar. Penzion, ubytování. Pořádání svateb, konferencí a teambuildingů.

Rodinný penzion se se 3pokoji nachází v Telči.

Hypermarket. Maloobchod, prodej: -potraviny, čerstvé potraviny, ryby -textil, konfekce, módní doplňky -obuv -drogerie, kosmetika

inkoustové kazety, tonery, kazety Snap, plnící sady, TTR papír, tiskárny, speciální papíry, filtry pro laserové tiskárny Havlíčkův Brod, Pelhřimov, Polná, Humpolec Největší evropská síť obchodů se spotřebním materiálem do všech tiskáren, které se dostaly na trh v posledních 20 letech. Zaručujeme úsporu oproti originálním náplním. Garantovaná ...

Firma Dobrotky od Loďky se specializuje na zdravou výživu, bezlepkovou dietu a dia-problematiku.

AUTOPRESTO.CZ s.r.o. se zaměřuje na karosářské, lakýrnické a servisní práce, dovoz a prodej automobilů, náhradních dílů a pneumatik a provádí odtah vozidel.

Společnost XISS s.r.o. provozuje internetový obchod a vyrábí a prodává kožené a textilní batohy, tašky, psaníčka, kabelky a šperky.

Společnost ANETA STYLE CZ s.r.o. se zaměřuje na výrobu dětského, dámského i pánského oblečení na zakázku a firemního a reklamního textilu.

Výroba a prodej cukrářských zákusků, dortů, rolád, mini zákusků ad.

Bc. Sandra Doležalová provozuje květinářství, floristickou dílnu a květinovou farmu. Zaměřuje se na vazbu klasických, svatebních i smutečních kytic a výrobu jarní, velikonoční, podzimní a vánoční dekorace.