FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Výroba, prodej: - papírnické a dárkové zboží - blahopřání do obálky - pohlednice - dopisní soupravy - vše potřebné k balení dárků - dětské vzdělávací programy a hry - dárkový sortiment

Prodej květin: -květinové aranžmá, -řezané a pokojové květiny, -návrh a realizace interiérové a exteriérové zeleně, -poradenství v oblasti zahradnictví a zahradní architektury. Svatební floristika, rozvoz květin: -doručení, doručování po celé ČR, po UH zdarma.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - řezané, hrnkové květiny.

Výroba: - cukrářské výrobky pro různé oslavy narozeniny, svatby - dorty veškeré druhy i netradiční - svatební zákusky - koláčky (i vhodné pro lidi trpící bezlepkovou dietou). Cukrárna: - venkovní a vnitřní posezení. Rozvoz Uherské Hradiště, Strážnice, Uherský Brod, Buchlovice, Spytihněv.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Velkoobchod a maloobchod

Výroba, prodej: - vlčnovské vdolečky, koláčky.

Pohostinství: -cukrárna: -zákusky, koláčky, chlebíčky, dorty -příjem objednávek na výše uvedené.

Výroba, maloobchod, prodej, internetový obchod, eshop, e-shop, bazar obuvi: - dětská a dětská partiová - dámská letní.

Maloobchod, prodej: - amulety, šperky - literatura zdravotní, duchovní - hudba CD.

Výroba, prodej, e-shop: - polyetylenové obalové fólie - parotěsná fólie - bublinková fólie - stretch fólie - lepící pásky - pytle, sáčky - překrývací plachty.

Pneuservis, oprava: -protektorování pneumatik -prodej pneumatik

Internetový obchod, e-shop: -granule pro psy -granule pro kočky

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení.

Zprostředkování obchodů v komoditě nápojové sklo a gastro vybavení velkokuchyní.

Autobazar, prodej: -výkup užitkových, osobních, náklasních, obytných vozů a přívěsů, mobilních domů -pneumatik -leasing, úvěr, pojištění -půjčovna vozíků a dodávek.

Chovatelské potřeby. Specializovaná prodejna vybavení pro chov domácích zvířat - slepice, králíci, holubi a ostatní drobné zvířectvo.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovacího materiálu, svorky -elektroinstalačního materiálu.

Prodej: -dámské spodní prádlo: -FELINA, TRIUMPF, WONDERBRA, TIMO, TRIOLA, francouzské firmy -plavky -punčochové zboží: -ELLEDUE, PRIMAVERA -metrový textil -textilní galanterie.

Prodej, e-shop: - výrobky z textilu - dárkové předměty - kapsáře - dětské polštářky - látkové panenky Služby: - strojní vyšívání - šití reklamních předmětů Chráněná dílna.

Distribuce, maloobchod, prodej: -konopná kosmetika Trompetol, Cannabios -konopné potraviny.

Eshop, internetový obchod, prodej: - certifikovaná outdoorová obuv - sandály, polobotky, kotníkové, holeňové boty - certifikovaná pracovní, bezpečnostní obuv - sandály, polobotky, kotníkové, holeňové boty. - motorkáři - motorkářské bundy, kalhoty, obuv, rukavice - rukavice - celokožené, kombinované, svářečské. Povozovna Veselí nad ...

ORIFLAME - švédská přírodní kosmetika - distribuce, prodej, poradenství, líčení