FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba, prodej eshop: - keramické, porcelánové výrobky - hrnečky, konvice, misky, andělé.

Výroba, prodej: -užitková a dekorativní keramika -aromalampy -pokladničky -květináče -svíčky

Výroba, prodej: -dekorační a užitková keramika

Výroba, velkoobchod, prodej: - obalových materiálů.

Výroba, dodávka, prodej: -pletivo, okrasné pletivo, šestihranné -drát: -napínací, vázací, pozinkovaný, potažený PVC -sloupky -brány, branky: -pozinkované, komaxitové -mobilní dílce. Prodejna: -Boršice 439, tel.:572501211.

Stavební zámečnictví: -pro BYDLENÍ A PODNIKÁNI: -kompletní finalizace vstupních prostor -atypické zámečnické konstrukce -komplexní rekonstrukce vchodů a společných prostor bytových domů -výroba a montáž lexanových zástřešků, zábradlí a ostatních kovových konstrukcí ve všech variantách povrchových úprav ...

Prodej : - zahradnické potřeby - ruční, rotační provzdušňovače trávníků - ruční, rotační kypřiče půdy - háky na maso - ruční postřikovač na láhev - kropítko na konev.

Maloobchod, e-shop: -železářství -sklo-porcelán -kuchyňské potřeby -šicí stroje -sanitární keramika -materiál: -vodoinstalační -kovo -nástroje -nářadí -spotřební elektronika -jízdnní kola -elektrospotřebiče pro domácnost. Servis zajištěn. Rozvoz zboží zdarma.

Výroba a dodávka obuvi pro tanec a balet: - nabídka tanečních a baletních piškotů - tretery - gymnastické špičky a krojové krpce.

Společnost Zahradní stavby s.r.o. vznikla na základě dlouholetých zkušeností v oboru dřevostaveb. Zprvu jsme se specializovali na montážní část a postupem času jsme se rozhodli rozšířit naši působnost i do obchodní sféry. Jsme mladá dynamicky se rozvíjející firma, která se v roce 2014 vydala na svou samostatnou cestu. Zabýváme se prodejem a ...

Servis, prodej: - kancelářské techniky - spotřební kancelářský materiál - Sharp, Minolta, Canon - kopírovací stroje Kyocera - multifunkční zařízení - barevné kopírky - tiskárny, scannery.

Výroba klíčů, autoklíčů včetně programování imobilizer, projektování a realizace Generálního klíče SGHK Bezpečnostní vložky ve všech třídách bezpečnosti Interiérové, exteriérové kování velkoobchod firmy COBRA Zadlabací zámky, visací zámky, bezpečnostní kování ROSTEX, COBRA, HOPPE

Zabývám se tvorbou jídelníčku a poradenstvím v oblasti výživy.

Prodej, poradenství - bylinkářství: -bylinné čaje -bylinné masti, tinktury, tablety, sirupy, oleje -mícháme bylinné čaje na počkání -poskytujeme masáže SHIATSU.

E-shop www.pro-veteran.cz . Prodej dílů pro veterány, youngtimery i klasické vozy. Oprava a renovace auto-moto veteránů.

Velkoobchod, prodej, výroba, montáž, e-shop: -specialista pro mateřské školy -dětské kouty, hračky, nábytek -stavebnice -houpačky, balanční lano, pružinová deska, chůdy, tělocvičná lavice

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - likvidace škůdců - přípravky proti slimákům, čmelíkům, krtkům, kunám, stěnicím, blechám, švábům, mravencům, vosám, sršňům, mouchám, komárům, klíšťatům - spreje, odpuzovače proti kunám, zajícům, psům, kočkám - pachové ohradníky - elektronické odpuzovače - lapače hmyzu - plašení ptactva - ...