FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Velkoobchod, prodej mražené: -ovoce -zelenina - ryb a drůbeže.

Stavební firma. Realizace, výstavba, stavby, pokládka, pokládání, rekonstrukce, : -chodníky -pozemní komunikace -parkoviště -vozovky -kanalizace -inženýrské sítě -zámková dlažba (dlažby) - mozaika, žula a žulový materiál a desky. Práce: -zemní a výkopové. Prodej, montáž: -prvky zahradní architektury -zámková dlažba.

Výroba pánské konfekce - především pánských obleků. Pánskou konfekci vyrábíme ve vysoké kvalitě díky zkušenostem prostějovských oděvářů.

Umělecké kovářství, zámečnictví - ruční zpracování kovů. Výroba - ploty, brány, mříže, zábradlí - panty, kliky, dvěřní kování - svícny a svítidla - nerezové zábradlí - markýzy, schránky.

Květinářství online - doručování a rozvoz květin v celé ČR - květinové koše, kytice.

Půjčovna vozíků Thule. Pronájem: - půjčení vozíku za kolo Thule Disc CX1, Thule Disc CX2 - zapůjčení ergonomických nosítek pro děti Chicco, KIBI - střešní nosič kol Thule ProRide 591 - stoupátko, skejt ke kočárku značky Firkon - univerzální pripojení k mnoha typům kočárků.

Fitness centrum. Internetový obchod, eshop, prodej: -sportovní výživa a doplňky výživy.

Farma. Rostlinná výroba - kukuřice, oves, brambory, česnek, proso, ječmen, pšenice. Živočišná výroba - slevice, kuřata, husy, ovce. Mulčování. Lisování slámy. Zemědělské práce. Prodej zemědělských a chovatelských potřeb.

E-shop: - hračky - dřevěné hračky - doplňky a dekorace

Vinařství Dvůr pod starýma horama s.r.o. najdete v obci Boršice nedaleko Uherského Hradiště. Součástí areálu jsou stylové sklepní prostory s posezením. Jde o penzion s bezbariérovým přístupem, ubytování lze spojit s degustací vína. Pokud patříte k hostům, které láká vinařská turistika, zpestříme Vám pobyt v penzionu vinařským programem - ...

-Výroba zdravotnických prostředků -Velkoobchod a maloobchod

Výroba, velkoprodej: -mechanické bezfreonové rozprašovače jednočinné: -běžná kosmetika: -laky na vlasy, dezodoranty, osvěžovače vzduchu -drogistické zboží: -postřiky, pesticidy, prostředky pro čištění skel, antistatické prostředky -autokosmetika: -prostředky proti rosení skel, leštící prostředky, rozmrazovače.

Prodej: - holandské, francouzské, italské, řecké a slovenské sýry - moravská vína - kvalitní čokoláda - čaje a káva - italská a francouzská uzenina - francouzské paštiky - italské těstoviny - kuchařské a řeznické nože značky Fr. Dick - dárkové poukazy. Připravujeme sýrové mísy pro slavnostní příležitosti a dárkové koše dle ...

Výroba a prodej demižonů. Demižony v plastovém obalu, holé, opletené přírodním materiálem.

Vázání diplomových prací, knih a časopisů, paspartování i zasklívání.

Výroba a prodej: - pšeničná mouka hladká - pšeničná mouka polohrubá - pšeničná krupice tmavá - pšeničná mouka GRAHAM - pšeničná mouka chlebová - žitná mouka chlebová - žitná mouka celozrnná - pšeničné otruby - krmná mouka.

-nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje

Antikvariát Uherské Hradiště, eshop: -prodej a odkup knih, staré časopisy, mapy, průvodce, plakáty apod. -filmové plakáty a LP desky.

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Návrhy a výroba: -bytový textil -textil do kuchyně - stolničení, zástěry, chňapky -polštáře pro děti -kapsáře-mantinely za postel -textilní tašky, kabelky

Výroba, velkoobchod: - dortové krabice - košíčky na muffiny, cukrářské košíčky - pečící papír, balící papír - papírové a hliníkové formy na pečení - dortové podložky, dortové krajky

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Velkoobchod a maloobchod -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků

Internetový obchod - dětský značkový second hand Internetový obchod - dětský značkový second hand

Ošetření nohou a rukou přístrojovou metodou: -ošetření nehtů, otlaků, prasklin, ošetření zarůstajících nehtů, odstranění kuřích ok bezbolestnou metodou. Nehtové studio: -manikúra, P-Shine -lakování nehtů Spa keratinová manikúra -parafinové a regenerační zábaly - čokoládové zábaly -depilace nohou a rukou teplým voskem -peeling ...